Χωρίς Γη της Ελιάς αύριο, Τετάρτη

Η Γη της Ελιάς: Ένα επεισόδιο λιγότερο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της σειράς, Η Γη της Ελιάς, αυτή την εβδομάδα.
Πρόκειται για το επεισόδιο που θα προβαλλόταν την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου στις 21:00 το βράδυ και αιτία είναι η προβολή του αγώνα Champions League, Μπαρτσελόνα-Ίντερ. Ωστόσο, το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί κανονικά την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου!

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 13/10 στην Γη της Ελιάς

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας, όσο και της Βασιλικής. Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη.

Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Η Ευτυχία από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης της επιβεβαιώνει πως ξαναγύρισε στην Ιουλία. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts