Ώρες αγωνίας για τη Μενεγάκη! Η λαχτάρα που πέρασε με τη φωτιά στην Άνδρο!

Ώρες αγωνίας ζούσε μέχρι αργά χθες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, καθώς η πύρινη λαίλαπα, που είχε ξεσπάσει από νωρίς το μεσημέρι στο νησί της Άνδρου απειλούσε τη Μονή Παναγίας Παναχράντου!

Πρόκειται για το αγαπημένο μοναστήρι της παρουσιάστριας, ηγούμενος του οποίου είναι ο πνευματικός της, ο πατέρας Ευδόκιμος.

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος είχαν βαφτίσει στη μονή τη μόλις πέντε μηνών κόρη τους Μαρίνα, τον Αύγουστο του 2015, ενώ τη λειτουργία τελούσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι είχε παραθέσει γεύμα με θαλασσινά στο ανακαινισμένο προαύλιο της μονής.
Η Ελένη, η οποία σέβεται τον φωτεινό ποιμένα πατέρα Ευδόκιμο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, βρισκόταν χθες (20/7) σε συνεχή επαφή μαζί του και εκείνος της εξέφραζε την αγωνία του καθώς η φωτιά μαινόταν στην περιοχή Κόρθι, πολύ κοντά στο μοναστήρι.

Μέχρι να πέσει το φως του ήλιου, στη μάχη με τις φλόγες είχαν ριχτεί δεκάδες πυροσβέστες, ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Η Μονή Παναχράντου βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του όρους Γερακώνες και είναι γαντζωμένη σαν φρούριο στους βραχώδεις όγκους που την περιστοιχίζουν. Η μονή στεγάζει τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η οποία λέγεται ότι είναι έργο του Ευαγγελιστή Λουκά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts