1992-2022: Δείτε τον Παπακαλιάτη να ποζάρει με τα αδέλφια του τριάντα χρόνια μετά!

Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να κρατάει την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως όταν η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή και βλέπει από κοντά τόσο δικούς του ανθρώπους, τού αρέσει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αυτή τη φορά ο Χριστόφορος έκανε ταξίδι στον χρόνο μέσα από μία φωτογραφία ποστάροντας μια φωτογραφία από το μακρινό 1992 όπου τον είδαμε να ποζάρει με τα αδέρφια του, 30 χρόνια πριν!

Και δεν έμεινε εκεί καθώς πόσταρε και μια τωρινή φωτογραφία τους και όπως ήταν φυσικό οι διαφορές στην εξωτερική τους εμφάνιση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό παρέα με τα αδέρφια του, Φίλιππο, Στέφανο και Νάρα και η σχετική φωτογραφία ανέβηκε στα social media.

«As time goes by… #christmas22🎄#christmas92🎄
#brotherssister #plus #newentries #nieces», έγραψε ο δημιουργός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Μόνο που στη δεύτερη φωτογραφία, την πιο πρόσφατη, είχαν προστεθεί άλλα δύο μέλη, προφανώς ανίψια του. Και εννοείται πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους. Δείτε παρακάτω τις φωτό:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, παρά το γεγονός ότι σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όταν το κάνει, είναι αποκαλυπτικός. Δείτε μία από τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts