Στην δοκιμασία επάθλου που παρακολουθήσαμε στο GNTM, τα 11 κορίτσια μεταμφιέστηκαν σε 50s νοικοκυρές και κλήθηκαν να πουλήσουν, μέσα σε ένα λεπτό, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.
Το έπαθλο επιβράβευσης μπορεί να μην το κέρδισε η Χαρά Παππά, όμως, έδωσε ρέστα πίσω από τον πάγκο της κουζίνας.

«Έτοιμο το ντολμαδάκι και αν δεν αρέσει στον άντρα σας να του κάτσει στο λαιμό», είπε η Χαρά, κάνοντας όλες τις κοπέλες να πέσουν κάτω από τα γέλια.
Η Μαρία Μιχαλοπούλου, μιλώντας μετά στην κάμερα, δεν άντεξε και με τον αυθορμητισμό που τη χαρακτηρίζει, σχολίασε αυτά που είπε η συμπαίκτριά της την ώρα του γυρίσματος του διαφημιστικού.

«Λυπάμαι τον καημένο τον Μπουράκ που θα φάει ντολμαδάκια από τα χέρια της Χαράς», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα παρακάτω:
- Μπουράκ Χακί-Gulsen Potuk: Χώρισαν και στα social media
- Ο Μπουράκ Χακί υποστηρίζει... ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
- Διάσημη Τουρκάλα και φίλη του Μπουράκ Χακί ήρθε στην Ελλάδα και θα παίξει στο θέατρο
- Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά: Ο λόγος χωρισμού τους και η μεγάλη αποκάλυψη
- Ακόμα δεν τον είδαμε, Μπουράκ τον είπαμε!
- GNTM: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο, χεράκι - χεράκι με τον σύντροφό…







