Big Brother Spoiler: Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό και θα ξεσπάσει μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους παίκτες!
Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» η Σοφία και ο Γρηγόρης τα βάζουν με την Άννα Μαρία λέγοντας της πως την στήριξαν και δεν την ψήφισαν στις τελευταίες ψηφοφορίες που έγιναν στο σπίτι του Big Brother. Τη στήνουν στον τοίχο και τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι σκληρά!

Ο Γρηγόρης που τόσο καιρό έκανε παρέα την Άννα Μαρία και έλεγε τα καλύτερα θα μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας και θα πει: «Καλοφάγωτα αν θέλει να τα πάρει έτσι. Να δει ο κόσμος ότι αν μία στο εκατομμύριο λέει πως την απομονώνουμε, εκείνη μόνη της το επιλέγει. Δεν σε αφήνει να την προσεγγίσεις».
Να αναφέρουμε ότι όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open είναι βασισμένα στα τελευταία πλάνα που προβλήθηκαν από το ριάλιτι.
Δείτε πώς θα «στήσουν στον τοίχο» την Άννα Μαρία οι παίκτες απόψε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Big Brother!
- Big Brother Spoiler: Η πρώτη ασυλία και το δεύτερο δώρο του Πυργίδη στην Άννα Μαρία
- Big Brother Spoiler: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός-Ο άγριος καβγάς δύο παικτών
- Big Brother spoiler: «Σφαγή» μεταξύ Άννας Μαρίας και Σοφίας - Απίστευτος καβγάς
- Big Brother: Άννα Μαρία: Τα πάντα για την δικηγόρο που έχει «τρελάνει» το Twitter
- Η άγνωστη σχέση του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία του Big Brother!
- Big Brother: H δήλωση του Μακρίδη για την Άννα Μαρία που θα συζητηθεί







