«Φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας αναμένεται να βάλει τον προσεχή χειμώνα ο Σταμάτης Γονίδης.
Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής, ο οποίος όπου κι αν εμφανίζεται δεν πέφτει ούτε… καρφίτσα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, που βρίσκεται στην Πειραιώς.
Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Γονίδης συζητά μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας τον προσεχή χειμώνα, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ένα σχήμα-έκπληξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής ερμηνευτής πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Ήταν λάθος», σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, το οποίο ο κόσμος το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ανεβάζοντάς το με το… καλημέρα στις τάσεις των κορυφαίων τραγουδιών στο youtube, την ώρα που χιλιάδες χρήστες του TikTok έχουν «ντύσει» με αυτό τα βίντεό τους.
Παράλληλα ο Σταμάτης Γονίδης αυτήν την περίοδο ολοκληρώνει τις ηχογραφήσεις για το νέο του album, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο, από την εταιρεία του, τη Sonar Music.
- Στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη εμφανίστηκε η Ευρυδίκη Νικολάου στην Κύπρο
- Ο Γιώργος Βέρος κάνει επανεκκίνηση στην δισκογραφία με ένα τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη!
- Δείτε για πρώτη φορά τον Σταμάτη Γονίδη να χορεύει με την τριών μηνών κόρη του!
- Σάκης Αρσενίου: Ακούστε πρώτοι το νέο του τραγούδι που έχει την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη
- «Ήταν λάθος»: Νέο τραγούδι για τον Σταμάτη Γονίδη διά χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου
- Χάρης Ακριτίδης: Θα ξαναβαφτιστεί με νονό τον Σταμάτη Γονίδη







