Η Γη της Ελιάς: Στη Μάνη περνά το μεγαλύτερο μέρος του φετινού καλοκαιριού η Άντζελα Γκερέκου, η οποία έχει την ευκαιρία να κάνει κοινές διακοπές με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.
Φυσικά η πρωταγωνίστρια της σειράς, Γη της Ελιάς βρέθηκε στη Μάνη και για τα γυρίσματα του Β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς, ο οποίος κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Mega.
Στο ίδιο μέρος όμως βρίσκεται και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία μαζί με την παρέα της απολαμβάνουν διακοπές τους.
Η Μαρία Βοσκοπούλου μάλιστα, αυτές τις ημέρες είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κάνοντας συχνά αναρτήσεις από τις παραλίες, τα όμορφα ταβερνάκια και την εντυπωσιακή θέα του μέρους.
Σε μια από τις φωτογραφίες της μάλιστα, η Μαρία Βοσκοπούλου πόζαρε με το μπικίνι της και όπως θα δεις διαθέτει άψογες αναλογίες όπως και η μητέρα της.
Δείτε παρακάτω τις παρακάτω φωτογραφίες:








Ελένη Ανουσάκη: «Φτάνει πια με το σόου. Ποιες είναι όλες αυτές οι κυρίες που ξεσπούν σε δάκρυα και ουρλιάζουν για τη Μάρω;»
Κηδεία Μάρως Κοντού – Ο συγκλονιστικός επικήδειος της Άντζελας Γκερέκου: «Καλό ταξίδι, μαμά Μαρία»
Η γη της ελιάς: «Νόμιζα ότι είχα δει άκυρα φινάλε αλλά τελικά πάντα υπάρχει και χειρότερο»






