Γιώργος Τριανταφυλλίδης: Ο ηθοποιός του Σασμού έχασε 30 κιλά και αποκαλύπτει το πώς!

Θεαματική η αλλαγή τον τελευταίο καιρό του Γιώργου Τριανταφυλλίδη που απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Σασμός.

Κατάφερε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά μέσα σε λίγους μήνες και δεν δίστασε να αποκαλύψει το πώς έγινε αυτό.

Ο Βαγγέλης από τον Σασμό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha, αλλά και τα κιλά που έχασε λόγω του ρόλου του!

Για την τεράστια αλλαγή στο σώμα του, είπε: «Ξεκίνησε με αφορμή μία επαγγελματική υποχρέωση. Έχασα 30 κιλά σε 7 μήνες μόνο με διατροφή και γυμναστική. Ήταν και για θεατρική δουλειά αλλά πρωτίστως ήταν για τη σειρά της ΕΡΤ»!

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης είπε ότι έγινε ηθοποιός, επειδή ήθελε να αποφύγει το στρατό: «Δεν ήθελα να μπω φαντάρος και έψαχνα διακαώς ένα ΙΕΚ, οτιδήποτε, έτσι ώστε να πάρω αναβολή. Έτσι προέκυψε η υποκριτική, δεν το είχα σκεφτεί καν».

Και όσον αφορά τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του Alpha, είπε: «Ο Βαγγέλης είναι χαρακτήρας με πάθη. Πάλι θα μπλέξει».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »