Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς; Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Μιλτιάδη και ο πάγος αναμεσά τους σπάει, αλλά η ζήλια δεν παύει να ελλοχεύει.
Ο εμπρησμός ξυπνάει μνήμες και η Χάιδω σκέφτεται ότι η επίθεση που δέχτηκαν μπορεί να έχει να κάνει με εκδίκηση για τον φόνο που διέπραξε πέρυσι. Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη κράτησε τα χρήματα του γιατρού και γίνεται έξαλλος.
Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:
Η αναβολή του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας σοκάρει όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος απαιτεί όλη την αλήθεια από την Ευτυχία σχετικά με τον φόνο του Ανέστη κι εκείνη του εξηγεί με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία ημέρα. Ο Φίλιππος με τον Παρασκευά παίρνουν την πρώτη τους άδεια και πηγαίνουν στη Μάνη. Κι ενώ η χαρά του ανταμώματος είναι μεγάλη, υπάρχει απέραντη θλίψη για την καταστροφή του σπιτιού. Ο Φίλιππος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην οικογένεια, αλλά το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν διαβάζουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής που μιλάει για εμπρησμό. Ο Δημοσθένης οργανώνει μεγάλο «χτύπημα» στη Μάνη και προσπαθεί να συντονίσει κάθε λεπτομέρεια. Ο Δαμιανός ξεκαθαρίζει στον Κουράκο πως δεν θα αφήσει την Ευτυχία να γλιτώσει.
Δες κι αυτό:
- Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη του Δημοσθένη - Ο σκοτεινός ρόλος που θα παίξει
- Η Γη της Ελιάς: Συμβόλαιο θανάτου της Ασπασίας - Δίνει εντολή να δολοφονήσουν τον Δημοσθένη
- Η Γη της Ελιάς: Μπλεξίματα για την Αρετή με τον άντρα και την κόρη της - Την πάνε δικαστικά!
- Η γη της ελιάς: Τριγμοί στο σπίτι του Δημοσθένη
- Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα στη ζωή του Δημοσθένη
- Η Γη της Ελιάς νέα επεισόδια: Η Αμαλία μπλέκει στις σκοτεινές δραστηριότητες του Δημοσθένη







