Η Γη της Ελιάς spoiler: Η φωτογραφία που προδίδει την σχέση Βασιλικής – Μιλτιάδη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Πολλές αλλαγές θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς και μια από αυτές αφορά την Βασιλική και τον Μιλτιάδη, οι οποίοι θα γίνουν ζευγάρι. Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια της φετινής σεζόν, ο νεαρός ενδιαφέρεται πραγματικά για την κοπέλα και βλέπει στα μάτια της την ιδανική γυναίκα και μητέρα. Από την άλλη, η Βασιλική, δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό, μιας και προσπαθεί να πατήσει ξανά στα πόδια της, μετά τον τραγικό χαμό του Φίλιππου.

Η ίδια έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για να ξεχάσει τον πόνο της, ενώ απόλυτη προτεραιότητα της είναι η κόρη της, Στέλλα, για την οποία πρέπει να σταθεί σαν μητέρα και σαν πατέρας ταυτόχρονα.

Στο πλευρό της διαρκώς και αθόρυβα βρίσκεται ο Μιλτιάδης, ο οποίος προσπαθεί να καταπιέσει τα όσα νιώθει για εκείνη. Όμως, ύστερα από προτροπή του Παρασκευά, αποφασίζει να της αποκαλύψει όλα όσα νιώθει.

Η Γη της Ελιάς – Βρείτε τις διαφορές: Τι αποκαλύπτει το πριν και το μετά των φωτογραφιών του καστ για τον 4ο κύκλο;

Η Βασιλική στην αρχή σοκάρεται, μιας και δεν πιστεύει όσα ακούει, όμως με τον καιρό θα καταλάβει πως ο Μιλτιάδης την αγαπά και την νοιάζεται πραγματικά και έτσι στα νέα επεισόδια στην Γη της Ελιάς θα γίνουν ζευγάρι.

Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται και από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε με τους πρωταγωνιστές, καθώς βλέπουμε τον Μιλτιαδη να έχει πάρει την θέση του Φιλίππου δίπλα στην Βασιλική.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts