Φθινόπωρο στο Corfu Palace – Μοναδικές εμπειρίες στο νησί των Φαιάκων

Για τους εραστές της Κέρκυρας, το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management, αποτελεί μια all time classic επιλογή.

Οι διακοπές στην Κέρκυρα το φθινόπωρο, συνδυάζουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, μοναδική ατμόσφαιρα, αποδράσεις και ατελείωτες βόλτες στις ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού. Το Corfu Palace θα φιλοξενήσει μοναδικές εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες.

Το Corfu Palace είναι πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων με θέα το Παλιό Φρούριο και τον μαγευτικό κόλπο της Γαρίτσας. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Λιστόν και την πλατεία San Rocco. Χτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα κ. Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των Κερκυραίων, αφού αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί.

Το εστιατόριο Scheria που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, προσφέρει μοναδικές γεύσεις διεθνής κουζίνας στον εσωτερικό χώρο της τραπεζαρίας ή στη βεράντα με θέα τον κόλπο της Γαρίτσας. Ο executive chef του Corfu Palace, Θωμάς Λάμπουρας, θέτει ως κύρια προτεραιότητά του, τη μοναδική γεύση και την ιδιαίτερη υφή του κάθε πιάτου που δημιουργεί. Το κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε από το πρωί έως το βράδυ.

Σε στυλ Belle Epoque, οι επισκέπτες του Corfu Palace Hotel έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 106 κομψά δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων superior δωματίων και σουίτες, τα οποία προσφέρουν μαρμάρινα μπάνια, βεράντες ή μπαλκόνια, αντικατοπτρίζοντας την παραδοσιακή Κερκυραϊκή φινέτσα και τον ρομαντισμό με εξαιρετικές υπηρεσίες και εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, καθώς η Κέρκυρα και το Corfu Palace Hotel σας περιμένουν να ανακαλύψετε τα μυστικά του νησιού.

Δείτε περισσότερα για το Corfu Palace στον παρακάτω σύνδεσμο: www.corfupalace.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Δέσποινα Μοιραράκη – Όλγα Κεφαλογιάννη: Ποζάρουν μαζί μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση της υπουργού Τουρισμού να προχωρήσει στην αγορά δύο περσικών χαλιών για το γραφείο της αξίας 17.890 ευρώ

Η Avis γιορτάζει μια εποχή καινοτομίας! Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας Μέσα από ένα λαμπερό event,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την νέα φαρμακευτική ουσία, τιρζεπατίδη – Άρθρο από την Ενδοκρινολόγο – Διαβητολόγο, κα Οδύσσεια Κωνστάντουρα

Άρθρο από την Ενδοκρινολόγο – Διαβητολόγο, κα Οδύσσεια Κωνστάντουρα. Ο νέος διπλός αγωνιστής με το όνομα τιρζεπατίδη (GLP1/GIP) πρόκειται να

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »