Ο Στέφανος Παπαδόπουλος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο 21χρονος τραγουδιστής, που έχει καταθέσει μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη, μίλησε για πρώτη φορά για το πρόσφατο like σε φωτογραφία του τραγουδιστή στο Instagram, δίνοντας τη δική του εξήγηση.
«Δεν αγχώνομαι για κάτι. Δεν λέω ψέματα για κάτι, οπότε δεν έχω και λόγο να αγχωθώ. Σε καμία περίπτωση δεν έκανα λάθος που βγήκα να πω ό,τι έζησα», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως στόχος του είναι να δώσει δύναμη και σε άλλους ανθρώπους που, ενδεχομένως, έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις. «Μόνο δύναμη και εύχομαι να βγουν και άλλα παιδιά και να πουν ό,τι έζησαν και να μη φοβηθούν τίποτα. Γιατί η αλήθεια πάντα κερδίζει», πρόσθεσε.
Απαντώντας στα σχόλια που αφορούσαν τη διαδικτυακή του δραστηριότητα και συγκεκριμένα τα likes σε αναρτήσεις του Γιώργου Μαζωνάκη, ο 21χρονος τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως επρόκειτο για τυχαίο γεγονός.
«Ήταν κάτι που δεν είχα αντιληφθεί. Δεν τον έχω στα social και όταν το είδα και εγώ στην τηλεόραση που έπαιξε, λέω εγώ; Απόρησα δηλαδή, θα ήταν ένα κατά λάθος, αλήθεια λέω, με το χέρι στην καρδιά το λέω, και γι’ αυτό το πήρα πίσω που μετά σχολιάστηκε, γιατί λέω έχουνε δίκιο. Δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά δεν θέλω να πω σε καμία περίπτωση ότι ο κύριος Μαζωνάκης δεν είναι αξιόλογος καλλιτέχνης» σημείωσε, εξηγώντας γιατί στη συνέχεια το πήρε πίσω.
Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης
Η συνέντευξη αυτή δεν έφερε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο διαδίκτυο δεν άργησαν να έρθουν.
| Ραντεβού το ΣΚ | 3.1% | 4.5% |
Δείτε τα σχόλια:
Τσάμπα πήγε η αποκλειστικοτητα χθες 3,1 μόνο αν και περίμενα πιο κάτω #rantevoutosk
— Kostas🤠♑️ (@VasileiadisK) December 21, 2025
Όλο αυτό το ξεφτιλικι χθες και αντί να κάνετε νούμερα πέσατε κιολας;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ #rantevoutosk
— Makis33 (@SandboxMichalis) December 21, 2025
Σήμερα ο Λάμπρος και η Μαλεσκου έπρεπε να έφερναν την Μαμά, τον Μπαμπά την Γιαγιά του Stef. Γιατι χθες δεν έπιασε 4% κάνατε πάλι. #rantevoutosk #xamogelakaipali #kalytera #prwinosavvatokuriako pic.twitter.com/dcOCbAzD9Z
— Showbiz 👻 (@showbizghost) December 21, 2025
Μιας που οι τηλεθεατές λάτρεψαν τη χθεσινή μας εκπομπή, ας την ξαναδείξουμε και σήμερα 🤡
Δείξτε και την κριντζοστιγμή της Μαλέσκου να ετεροντραπούμε και πάλι 😬#rantevoutosk
— 𝑀𝒶𝓇𝒾𝒹𝑒𝓂 ✨🌸 (@marideme93) December 21, 2025
Κλαίω από τα γέλια 3,1🤣🤣🤣🤣🤣 #rantevoutosk pic.twitter.com/1OSBrEVsBG
— cookies (@koukli12) December 21, 2025
το «σκάνδαλο» που πολυδιαφημίζατε οτι θα μας απασχολεί για πολύ καιρό, πέθανε πρίν καν μας απσχολήσει αλλά εσείς βλέπω συνεχίζετε να το αρμέγετε μπας παι δειτε νούμερα, μόνοι σας τελείως 🤡 #rantevoutosk
— Επίγεια Θεά 💫🔮🏹 (@epigeiathea) December 21, 2025
Α βλέπω συνεχίζεται κα σήμερα το θέατρο του παραλόγου με τον Stef. Δεν σας πτόησε το χθεσινό 3% που έκανε το κακοστημενο σόου σας. #rantevoutosk
— Πρόεδρος Κατουρλίδες (@Kostas_Thoneick) December 21, 2025
- Μοιράστηκε η πίτα και ο Μαζώ δεν έφερε τα νούμερα που περίμενε ο ΣΚΑΙ και για το The Voice
- The Voice: Τα highlights, ο εκνευρισμός του Μαζωνάκη, η κόρη γνωστού στιχουργού και τα…
- Στα δικαστήρια ο Γιώργος Μαζωνάκης - Η μήνυση κατά της οικογένειάς του και οι δηλώσεις
- Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Είναι στα τάρταρα
- Καινούργιου για Μαζωνάκη: «Θεωρώ φρικτό αυτό το τσίρκο που έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες στα Μέσα
- Ο Stef απαντά για τα like στον Μαζωνάκη: «Ήταν κάτι που δεν είχα αντιληφθεί, δεν τον έχω στα social»







