tasos

Happy Day: Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το Μαύρο Κουτί» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαΐου ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την προσωπική του ζωή και έκανε μια αποκάλυψη για ένα πρόβλημα υγείας.

«Τους τελευταίους 3,5 μήνες περάσαμε πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα οικογενειακώς, λόγω ενός προβλήματος υγείας. Πάνω από όλα υγεία να έχουμε, να είμαστε καλά και να μπορούμε να δουλεύουμε και να δουλεύουμε καλά. Όλα τα άλλα έρχονται», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.


Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει του χρόνου με τη Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ, δεν απάντησε.

Παρά την προθυμία του να απαντήσει, ο Τάσος Ιορδανίδης απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση σχετικά με το αν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ στο πλευρό της Ζωής Κρονάκη. Η συνεργασία τους στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον της εκπομπής αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Διαφήμιση