Αρχική Media Βικτώρια Δέλλα: Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους μετά τον θάνατο της μητέρας...

Βικτώρια Δέλλα: Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους μετά τον θάνατο της μητέρας της Γωγώς Μαστροκώστα

della

Βαρύ είναι το πένθος για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από μια σκληρή και αξιοπρεπή μάχη.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται από νωρίς το πρωί έξω από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου το πρώην μοντέλο και γυμνάστρια νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της πνοή βρίσκονταν ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας, και η 18χρονη κόρη τους, Βικτώρια. Η νεαρή κοπέλα, παρά τη βαθιά της θλίψη, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

«Μου είχες πει ότι εμείς θα είμαστε για πάντα μαζί» – Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τη Γωγώ Μαστροκώστα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», η Βικτώρια Δέλλα πλησίασε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο και τους ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο.


Η Βικτώρια τόνισε πως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να απογοητευτούν ή να τρομάξουν οι γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο του στήθους ή εκείνες που επιθυμούν να μείνουν έγκυες και να κάνουν παιδιά, καθώς η μητέρα της είχε βγει απόλυτη νικήτρια από εκείνη την πρώτη περιπέτεια.

«Πρέπει να σας πω ότι τη συναντήσαμε την κόρη της πριν από λίγο. Η οικογένειά της ζητά διακριτικότητα, όσο διακριτική ήταν και η ίδια η Γωγώ Μαστροκώστα τα τελευταία χρόνια που πάλευε με πολύ δύσκολη ασθένεια. Πρέπει να σας πω ότι είχε νοσήσει και πριν από αρκετά χρόνια, όσο ήταν έγκυος στο παιδί της. Είχε ανακαλύψει τότε, όπως η ίδια είχε πει έναν καρκίνο στο στήθος. Βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο τα τελευταία χρόνια. Ο άντρας της ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Η κόρη της μάς ζήτησε να μη συσχετίσουμε αυτές τις δύο καταστάσεις. Δεν θέλει οι γυναίκες να απογοητευτούν και να συσχετίσουν την τωρινή κατάσταση με την πρώτη μάχη που είχε δώσει», ανέφερε στον αέρα η ρεπόρτερ του Mega.

Πριν από λίγα λεπτά, η Βικτώρια Δέλλα, εκπροσωπώντας την οικογένεια, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας για τις λεπτομέρειες της εξοδίου ακολουθίας και της ταφής της πολυαγαπημένης της μητέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ