Τις καλοκαιρινές της στιγμές απολαμβάνει η Μελίνα Κόντη, η οποία συνεχίζει να μοιράζεται επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μπικίνι σε παραλία, έχοντας φόντο τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της σε μια καλλιτεχνική λήψη.
Θυμίζουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Το Πρωινό, η Μελίνα Κόντη είχε δηλώσει: «Έχω συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα ως χορεύτρια. Σπούδασα δημοσιογραφία. Η υποκριτική είναι συγγενική με το χορό, έκανα παραστάσεις. Στο Nine του Γιάννη Κακλέα άρχισα να λέω ότι μου αρέσει. Πήγα στην Αγγλία και έκανα σεμινάριο, επιστρέφοντας αποφοίτησα απ’ το θέατρο Τέχνης».
Δείτε εδώ τη φωτογραφία της με μπικίνι που έκλεψε τις εντυπώσεις:











