Το ’χουμε: Ο Νίκος Ψαρράς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Misery».
Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να πετάξει τη μπηχτή του για τις συνεχείς αλλαγές στην ώρα προβολής της σειράς «Ο Δικαστής», στην οποία πρωταγωνιστεί στον ΑΝΤ1.
«Η μυθοπλασία άνθισε ξανά μετά από τόσα χρόνια που ήταν στον πάγο. Οι Άγριες Μέλισσες βοήθησαν πολύ σε αυτό, όπως και η ΕΡΤ. Είναι καλό που υπάρχει ελληνική μυθοπλασία και να περιορίσουμε όσο μπορούμε τα ξένα φορμάτ. Μία σειρά που κάνει επιτυχία στη Χιλή δεν σημαίνει ότι θα γίνει επιτυχία και στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.
Και πρόσθεσε: «Μετά βίας βλέπω τον Δικαστή και αυτό μόνο όταν είμαι σπίτι τις ώρες που παίζει. Έχει αλλάξει τόσες πολλές ώρες προβολής. Τώρα παίζει 22:45. Μπερδεύομαι με όλες αυτές τις αλλαγές. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό. Ένα πράγμα που έχει δώσει ένα στίγμα, πρέπει να παλεύουμε όλοι να κρατηθεί εκεί που άρχισε. Αλλά δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις».
- Ο Νίκος Ψαρράς αποθεώθηκε στον Δικαστή αλλά ο γιος του σιχαίνεται την υποκριτική
- Αλλαγή στις ημέρες προβολής για Grand Hotel και Δικαστή
- Νίκος Ψαρράς: Η καταγωγή, η ηλικία και η κόντρα με τον μπαμπά του
- Νίκος Ψαρράς: Η ηλικία, η κόντρα με τον πατέρα του και ο γάμος με την Έλενα Καρακούλη
- Νίκος Ψαρράς: Τα γενέθλια, η ηλικία, η σχέση, η ζωή στη Νέα Υόρκη και η κόντρα με τον πατέρα του
- Ο Νίκος Ψαρράς είναι ο Κανέλλος Λάσκαρης στη Μάγισσα - Η ηλικία και η καταγωγή







