pap

Τσιμτσιλή και Καινούργιου αποχαιρετούν τον Παπαδάκη

Ποδαρικό για το 2026 έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης (7/1), στέλνοντας τις ευχές της στους τηλεθεατές για τη νέα χρονιά που ξεκινά.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε και στις δύο μαγνητοσκοπημένες εκπομπές της Δευτέρας και της Τρίτης, για τις οποίες -όπως αποκάλυψε- έλαβε μηνύματα με αφορμή την επικαιρότητα που “έτρεχε”.

«Επειδή άκουσα κάποια σχόλια, να πω ότι το Happy Day ήταν από τις πολύ λίγες ψυχαγωγικές εκπομπές που έμειναν ζωντανά στις επάλξεις μέχρι και 31 Δεκεμβρίου. Ο λόγος ήταν πολύ όμορφος, δίναμε ένα μεγάλο, φανταστικό δώρο. Δεν το λέω με διάθεση απολογίας, απλώς θέλω να σας εξηγήσω τα γεγονότα. Πολλές εκπομπές γράφουν μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, απλά έτυχε φέτος με κάποια γεγονότα, όπως με τον θάνατο του πολύ σπουδαίου δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη, να φανεί ότι δεν ήμασταν ζωντανά. Την αγάπη του κόσμου και τη θλίψη για την τόσο ξαφνική απώλεια τη νιώσαμε όλοι μας. Από κει και πέρα προσωπικότητες όπως ο Γιώργος Παπαδάκης αφήνουν το στίγμα τους χωρίς εμείς να πούμε πάρα πολλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Live σήμερα και η Καινούργιου

Η πρώτη για το 2026 live Super Κατερίνα ήταν σήμερα, Τετάρτη 7 Ιανουαρίου. Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε ζωντανά το τηλεοπτικό κοινό και μετά τις ευχές για τη νέα χρονιά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε τα εξής: «Να ξεκινήσουμε την εκπομπή μας και να σας πω το εξής, τις δύο προηγούμενες ημέρες θέλαμε κι εμείς να ξεκουραστούμε και είχαμε γράψει τις εκπομπές μας. Συνέβη μια μεγάλη απώλεια, ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε από τη ζωή αιφνίδια. Ο θάνατός του μας ξάφνιασε όλους.

Εγώ αυτό που θέλω να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, με τον οποίο δεν είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω μαζί του, τον είχα απλά συναντήσει έξω, είχα απεριόριστο σεβασμό σε όλο τον τρόπο που είχε διαχειριστεί τη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια. Πάνω απ’ όλα ένας κύριος με Κ κεφαλαίο, ένας οικογενειάρχης».

Ακολούθησε ένα αφιερωματικό βίντεο για τον Γιώργο Παπαδάκη και μετά την προβολή του, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε λέγοντας: «Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό τους και τα παιδιά του που ξέρω ότι περνούν πολύ δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς. Αυτό που θέλω να λέω σε αυτές τις περιπτώσεις είναι: καλό ταξίδι στο φως».


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#On Key

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ