Σε κελί απομόνωσης στον Κορυδαλλό θα μπει αυτές τις μέρες ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για το νέο project που ετοιμάζει για τις ανάγκες του οποίου θα χρειαστεί να ζήσει σαν φυλακισμένος για δύο μέρες.
Όπως είπε ο ίδιος, ο λόγος που θα μπει σε κελί απομόνωσης είναι διότι θα πρωταγωνιστήσει σε σενάριο, το οποίο έχουν γράψει κρατούμενοι του Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε «Σήμερα το πρωί ήμουν στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί ο σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος εδώ και δύο χρόνια κάνει σινεμά για τους φυλακισμένους. Οι φυλακισμένοι γράφουν σενάριο και το σκηνοθετούν μέσα στις φυλακές. Όταν τους ρώτησε ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνοι απάντησαν «ο Στάνκογλου». Αυτό σημαίνει πως είδαν κάτι σε μένα. Μετά το Πάσχα θα βρεθώ για δύο ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα μπω και σε κελί απομόνωσης.
Αυτό, πέρα από το ότι με τιμάει, μου δίνει και μια μοναδική εμπειρία που θα χρησιμοποιήσω αργότερα. Αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα σήμερα σε κοιτάζουν στα μάτια. Και σκέφτηκα “κοίτα, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ για ό,τι έχουν κάνει, αλλά δεν κρύβονται, σε κοιτούν στα μάτια”».
Διαβάστε επίσης:
Αποχώρηση βόμβα πασίγνωστης ηθοποιού από το μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» !
Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τι της συνέβη;
- Φοίβη Στάνκογλου: Η περηφάνια του Γιάννη Στάνκογλου για την κόρη του που παίζει στο θέατρο
- Άγιος Παΐσιος: Ο Γιάννης Στάνκογλου δίνει spoiler για το πρώτο επεισόδιο
- Γιάννης Στάνκογλου: Ξυλοκοπήθηκε από ταξιτζή και τον απείλησε με όπλο
- Γιάννης Στάνκογλου: Αδιανόητο σκηνικό! Η συμβουλή του στον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το viral ζεϊμπέκικο
- Γιάννης Στάνκογλου - Αυτή η Νύχτα Μένει: «Έρχονται δύσκολες και έντονες καταστάσεις»
- Γιάννης Στάνκογλου: Σκαρφάλωσε σε δέντρο και πήδηξε μέσα στο νερό







