Άγριες Μέλισσες: Οι αδερφές Σταμίρη είχαν δίκιο και η Μυρσίνη χάνει τα λογικά της

Άγριες Μέλισσες: Μία είδηση θα είναι αρκετή, για να ταράξει τους Σεβαστούς. Η Μυρσίνη θα δει κατάματα την αλήθεια για τον γιο της, τον Σέργιο, και όλα θα αλλάξουν. Μόλις διαπιστώσει πως οι αδελφές Σταμίρη είχαν δίκιο, θα χάσει το μυαλό της.

Ο Δούκας γνώριζε πάντοτε μέσα του πως ο Σέργιος ήταν ένας βιαστής. Το είχε αποδεχτεί σιωπηλά, όσο κι αν τον πονούσε. Η Μυρσίνη δεν ήθελε να δεχτεί την πραγματικότητα. Θεωρούσε πως ο γιος της έφυγε από τη ζωή, άδικα.

Ο γιος της ήταν ένα τέρας. Οι αδελφές Σταμίρη, όχι απλώς είχαν δίκιο, αλλά εάν δε τον σκότωναν, εκείνος θα τις έβλαπτε. Η είδηση αυτή ηχεί σαν βόμβα στην Μυρσίνη, η οποία σταδιακά αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο λάθος έκανε.

Viral είδηση: Άγριες Μέλισσες: Καρέ- καρέ το συγκλονιστικό φινάλε

Σύντομα θα την δούμε να ζητά συγγνώμη από τις αδελφές Σταμίρη. Απελπισμένη, θα ζητήσει να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες που έκανε, για χάρη του παιδιού της. Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται, για να κόψει την ανάσα..

Η ύπαρξη ενός παιδιού, φέρνει στην επιφάνεια γεγονότα που είχαν θαφτεί χρόνια τώρα. Η Μυρσίνη θα μάθει την αλήθεια στις Άγριες μέλισσες. Θα μάθει πως το παιδί αυτό ήρθε μετά από βιασμό και πως η ζωή της νεαρής εργάτριας καταστράφηκε…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts