Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έτσι θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για την πετυχημένη σειρά του ANT1

Καρέ – Καρέ οι εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών. Όσα θα παρακολουθήσουμε στο μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Ο Λάζαρος λέει τα πάντα στον ΛάμπροΟ Λάζαρος οπό την πρώτη στιγμή που η Ελένη επέ­στρεψε στο Διαφάνι είναι σίγουρος πως ο Βόσκαρης δεν έμεινε μόνο στο να τη χτυπάει, να τη βάζει στην απομόνωση και να της φέρεται βάναυσα! Άλλωστε η αντίδραση της όταν πάει να την αγγίξει τον βάζει σε ακόμα περισσότερες υποψίες και αποφασίζει να συνα­ντήσει κρυφά τον Λάζαρο Γκούμα, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη.

«Ξύνεις πληγές και καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από όλο αυτό», τον συμβουλεύει ο Λόζαρος. αλλά ο Λάμπρος επιμένει: «Αυτός ο άντρας ήρθε στο Διαφάνι ως διοικητής του τμήματος! Αν δεν τελειώσει την Ελένη, δεν πρόκειται να σταματήσει να την κυνηγάει! θέλω να τα μάθω όλα, πες μου τι της έχει κάνει;». Τότε ο Λόζαρος για να βοηθήσει, την Ελένη, του αποκαλύπτει τα πάντα για τους βιασμούς της και την έκτρωση στο παιδί που περίμενε!

Ο Προύσαλης παραιτείται

Ο Νικολαϊδης Β βρίσκει τον Νέστορα και του κάνει ερω­τήσεις για τον Μπεκιάρη και τον Κυπραίο, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με το παρελθόν του. Ομως και ο Προύσαλης έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον ταξίαρχο και το καθήκον του ως ενωμοτάρχης. Παράλληλα ο ενωμοτάρχης βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη να φτάνει στα όρια του, αποφασίζει να παραιτηθεί. Το χωριό αναστατώνεται αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ότι ο πραγ­ματικός λόγος που το κάνει είναι για να προστατεύσει τον ίδιο και δεν το δέχεται.
Στα άκρα Δούκας και Μυρσίνη. Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Έκανε τους δύο από τους τρεις γιους της δολοφόνους και τους ανάγκασε να βάψουν τα χεριά τους με αίμα! «Εβαλες τον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης και τον οδηγησεί στον θάνατο με το να παντρευ­τεί τη φόνισσα; Γι΄αυτό σκότωσε τον Σεργιό μας, για να τον εκδικηθεί, ήξερε για τον πατέρα της! Εξαιτίας σου θάψαμε το παιδί μας» του φωνάζει, τον χτυπάει και διαλύει το γραφείο του και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να καταστρα­φούν αυτή τη φορά ανεπανόρθωτα.

Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πό­λεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό να τα βάλουν μαζί του. Ο Λάμπρος ανακοι­νώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετά­θεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα και για πρώτη φορά η Σταμίρη δείχνει να δέχεται με θέρμη αυτή την πρόταση, όμως ο Βόσκαρης έχει άλλα σχέδια και το ίδιο βράδυ ει­σβάλλει στο σπίτι της και επιχειρεί να τη βιάσει, χωρίς να υπολογίζει τον Λάμπρο!

Γάμοι την Πρωτοχρονιά για Πηνελόπη και Αλέξη

Παρόλο που ο Γραμματικός μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον κρυφό έρωτα της Πηνελόπης με τον ξάδελφο της, τον Μελέτη, εκείνος τη ζητάει σε γάμο και μάλιστα ορίζουν ημερομηνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Η Πηνε­λόπη το δέχεται, αλλά ο Δούκας γίνεται έξαλλος: «Απαγορεύω σε όλους να πάτε στον γάμο της! Όποιος πάει να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει από εδώ μέσα, τώρα» Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος έρχονται σε δύσκολη θέση καθώς θέλουν να δουν την αδελφή τους ευτυχισμένη, αλλά ο Μελέτης εκπλήσσει τους πάντες όταν φέρνει αντίρρηση: «Εγώ θα πάω στον γάμο της Πηνελόπης» Το ίδιο βράδυ ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτω­πος με τη σκληρή αλήθεια του ποιος είναι ο πατέρας του.

Η σχέση Ασημίνας και Μπάμπη στο φως

Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα, την ίδια ώρα που η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για παράνομη σχέση ανάμεσα σε Ασημίνα και Μπάμπη. Ποια θα είναι αντίδραση της μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες; Στο μεταξύ ο Σωτήρης ενημερώνει τον Νικηφόρο πως η γυναίκα του συναντάει τον Μπάμπη και εκείνος είναι πια σίγου­ρος ότι η Ασημίνα τον απατάει!

Κωνσταντής & Δόμνα χωρίζουν!

Ο Κωνσταντής δεν ελέγχει πια τον ερωτά του για τη Δρόσω και αποφασίζει να αναβάλλει τον γάμο του με τη Δόμνα φέροντας τα πάνω-κάτω στους Σεβαστούς. «Έχεις τρελαθεί; Εχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες, τι θα πει η κοπέλα, ο πατέρας της, ο κόσμος Κωνσταντή, κοίτα να μαζέψει το μυαλό σου», του λέει η Μυρσίνη, αλλά εκείνος επι­μένει. Η Δόμνα που το ακούει γίνεται έξαλλη και ορκίζεται να του κάνει τη ζωή κόλαση αν κάνει κάποια τέτοια κίνηση και τη ρεζιλέψει.

Η Δρόσω «δένεται» με τον γιο της

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στη καρδιά του Σέργιου, έστω και σαν θεία του, αλλά η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει και συνεχώς της ζητάει να μείνει μακριά από το παιδί της. Από την άλλη, ο Νικηφόρος δεν φέρνει καμία αντίρρηση στο να συναντάει π Δρόσω τον Σέργιο, ο οποίος και δείχνει να έχει λατρέψει τη «θεία» του. Έτσι αποφασίζει να πάει ο ίδιος το παιδί στη Δρόσω, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6729 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr