Άντζελα Δημητρίου: «Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ θα βγει το σπίτι στον αέρα»

Fay’s Time: Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ ο Γρηγόρης Εκμαλιάν για την Άντζελα Δημητρίου, κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν ανέφερε ότι υπάρχει μια υποχρέωση 50.000 ευρώ, που αν δεν πληρωθεί, τότε θα κινδυνεύσει το σπίτι της οικογένειας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ …χθες, υπάρχει κίνδυνος να βγει το σπίτι στον αέρα και εγγυήτρια στο σπίτι είναι η Όλγα. Αναγκάζομαι να λέω πράγματα που δεν πρέπει να πω, αλλά προκειμένου να υποστηρίξω την αλήθεια, πρέπει να πω την αλήθεια».

Να σας θυμίσουμε όταν έγινε γνωστό ότι η Άντζελα έδωσε εντολή να μην μπει ο εν λόγω κύριος στο μαγαζί, ούτε ο γαμπρός της, είπε ο κύριος Εκμαλιάν:

«Γιατί είπε κανείς θα πάμε στο μαγαζί να δούμε την Άντζελα Δημητρίου; Χθες την πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισα στα μούτρα. Αν πάω ένα βράδυ σαν πελάτης με ποιο δικαίωμα να με διώξουν; Δεν με ενδιαφέρει να με βρίζει εμένα, να τα έχει βάλει μαζί μου, να τσακωθεί μαζί μου και να τα φτιάξει με το παιδί της (Όλγα Κιουρτσάκη). Επειδή την ξέρω καλύτερα την Άντζελα και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν τέτοια θέματα πιστεύω ότι στο τέλος θα υποκύψει στη λογικότητα και θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα θετικό και καλό»!

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι άλλο με το θέμα των παιδιών τώρα που δεν μπορώ να αναφερθώ αυτή τη στιγμή νομίζω ότι αύριο θα είμαι έτοιμος εφόσον εξακριβώσω τις πηγές μου τι έχει γίνει. Είναι ένα θέμα το οποίο είναι τρομακτικό αλλά δεν μπορώ να πω καμία κουβέντα γιατί μπορεί να εκτεθώ, δεν θέλω να εκτεθώ κάτι έχει συμβεί στο όλο θέμα και φτάσανε εκεί πέρα που φτάσανε»!

Δείτε παρακάτω τη νέα αποκάλυψη που έκανε ο κουμπάρος της Όλγας και του Φώτη:

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε σε κλάματα η Άντζελα Δημητρίου: Πώς αντέδρασε η κόρη της ότι της είπε ότι ο θείος της είναι αδερφός της

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts