Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον Αχιλλέα Μπέο στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο.
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν στον Βόλο, με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει επί σκηνής έχοντας τεχνικά προβλήματα η ορχήστρα πίσω του, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου.
Ο Γιώργος Τσαλίκης αναπαράγοντας το σχετικό βίντεο στο instagram, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Μου κουνάς το δάχτυλο τόσες μέρες. Ήσουνα επίσημη καλεσμένη. Αυτό σου άρεσε;
Κάτω χιλιάδες μικρά παιδιά. Δεν ρωτήσανε μετά τους γονείς τους τι σημαίνει “με βιάζανε” μαμά; Και “γιατί γελάσαμε μαμά αφού είναι κακό;”. Υποκριτές, ε υποκριτές! Αν είχα πει εγώ αυτό το ανέκδοτο θα έκανες τρεις μέρες εκπομπή», έγραψε ο τραγουδιστής.
Ακολούθησε και επόμενη ανάρτηση από το ανέκδοτο του Αχιλλέα Μπέο το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις: «Αυτό το ωραίο παιδικό θέμα το αναλύσατε εκεί στο πάνελ; Αν είχα πει εγώ στους τεχνικούς “θα σας πλακώσω στα χαστούκια” θα ήσουνα έξω από το σπίτι μου με πλακάτ», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.
- Έξω φρενών η Καινούργιου: «Την έβαλα μέσα στο σπίτι μου και τώρα μιλάει χυδαία για εμένα»
- Έξω φρενών η Καινούργιου: «Δεν με σέβεσαι…»
- Τσαλίκης σε Λιάγκα: «Ασχολήθηκες περισσότερο από όσο έπρεπε, αλλά την ουσία την πέτυχες»
- Ο Γιώργος Τσαλίκης στο Κτήμα 28
- Γιώργος Τσαλίκης: Το στολισμένο σπίτι του είναι βγαλμένο από παραμύθι! Θα πάθετε πλάκα!
- Γιώργος Τσαλίκης - Θανάσης Βασιλάκος: Η συνύπαρξη στην πίστα και τα ατελείωτα πάρτι!







