«Έχω ρέψει, δεν τρώω τίποτα…» – Η Ρούλα Κορομηλά εξομολογείται

Happy Day: Η Ρούλα Κορομηλά έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για όλα αλλά και για την επιστροφή της εκπομπής Σπίτι με το Mega.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος

«Δεν είναι τηλεοπτική επιστροφή, ήταν μια παύση, ήταν προγραμματισμένο το Σπίτι με το Mega να βγει αυτό το μήνα. Σε ό, τι αφορά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι πολύ μεγάλη μου η χαρά που βρίσκεται ένας τόσο σπουδαίος δημιουργός που έχει στην προίκα του τόσες μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες, απόλυτα αγαπητός από τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός που έχει γευτεί επιτυχίες…», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά και συνέχισε:

«Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο στην παρούσα φάση να έκανα κάτι όπως το Μπράβο Ρούλα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου, ούτε στη διάθεσή μου».

Όσο για το μυστικό της για να διατηρείται σε άψογη φόρμα είπε: «Δεν έχω κάνει κάτι, απλώς δεν τρώω, το έχω κόψει το φαγητό. Απλά έχω ένα θέμα, βλέπω τα πλάνα, να με βγάζετε νόστιμη σας παρακαλώ. Έχω ρέψει, δεν τρώω τίποτα και εδώ φουσκώνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »