Έχετε δει την αδελφή της Ρούλας Κορομηλά; Μοιάζουν σαν να ήταν δίδυμες!

Η Ρούλα Κορομηλά δε συνηθίζει να αφήνει πολλά να διαρρεύσουν για την προσωπική της ζωή, αν και η γνωστή παρουσιάστρια προέρχεται από μία πολυμελή οικογένεια, αγαπώντας ιδιαίτερα τα δύο αδέλφια της. Αλήθεια, γνωρίζατε ότι η αδελφή της Λένα, τής μοιάζει σαν να ήταν δίδυμες;

Η ίδια έχει ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της αδελφής της, με
αφορμή τη γιορτή της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό και χαρισματικό πλάσμα του κόσμου. My Sister. Το καμάρι της οικογένειάς μας. Love you».

Η Ρούλα Κορομηλά, που μεταξύ άλλων βιώνει, σύμφωνα με το Ciao, ξανά τον έρωτα, έχει δύο αδέλφια, τη Λένα και τον Θανάση. Η σπάνια φωτογραφία της στο Instagram τράβηξε την προσοχή καθώς οι δυο αδελφές μοιάζουν πολύ.

Η Λένα δεν είναι δίδυμη μαζί της όμως μοιάζουν καταπληκτικά. Όσο για τον Θανάση Κορομηλά, υπήρξε για τη Ρούλα -και συνεχίζει να είναι- ένας πολύ δικός της άνθρωπος ο πιο έμπιστός της, ειδικά τον καιρό που μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση. Ο αδελφός της βρισκόταν πάντα στο πλευρό της και τη στήριζε σε κάθε της απόφαση. Πιο διακριτική στάση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια η Λένα Κορομηλά η οποία δεν έχει επιτρέψει να βγει προς τα έξω κάποια λεπτομέρεια για την προσωπική της ζωή, ούτε καν κάποιο κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ με την αδελφή της.

Δείτε τη μία και μοναδική φωτογραφία που ανάρτησε η Ρούλα Κορομηλά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts