Αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευαισθητοποίησης από την εταιρεία Espresse SA – Portioli Espressο

Η Espresse SA, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο του καφέ και την επιλεκτική και αποκλειστική εισαγωγή των χαρμανιών του Ιταλικού οίκου Portioli, έχει χτίσει μια κληρονομιά ποιότητας και συνεργασίας και επεκτείνετε πέρα από τον καφέ με την επιρροή της στο πολιτισμό, καθώς ενίσχυσε με την συμμετοχή και τη στήριξη της, τη φιλανθρωπική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου με τίτλο «Strangers in the Night» που διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, ο ανθρωπιστικός οργανισμός LifeLine Hellas στο θέατρο Παλλάς για τα 20 χρόνια λειτουργίας του. 

Η εταιρεία Espresse βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του καφέ Portioli χαρίζουν μία γλυκιά και κρεμώδη γεύση σε συνδυασμό με ένα διαφορετικό άρωμα που ξεφεύγει από τα κλασικά. 

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, προσθέτοντας ποικιλία στην γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προϊόντων της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts