Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως»

Γεια σου: Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Ο επιτυχημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως κοπέλα του έχει ζητήσει να κάνουν έναν παιδί εξ’ αποστάσεως και το γεγονός πως δεν του έχει λείψει πολύ που δεν έχει αποκτήσει ένα παιδί.

«Μου το έχει προτείνει περισσότερο κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως παρά εγώ. Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους. Εφικτό είναι γιατί όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό. Τώρα το βλέπω στην πράξη γιατί ο κουμπάρος και τα βαφτιστίρια μου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με εμένα που αντιλαμβάνομαι τι είναι να είσαι γονέας, τι σημαίνει να είναι παιδί και να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, τι προβλήματα υπάρχουν όταν δεν υπάρχει ένας από τους γονείς και σέβομαι και εκτιμώ ότι κι ο ένας κι ο άλλος πρέπει να είναι πολύ δοτικός και τα δύο φύλα απέναντι στο παιδί» είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Ελάχιστες φορές (σ.σ. μου έχει λείψει που δεν έχω παιδί). Είμαι πολύ πρακτικός. Αν δεν ξυπνήσω να ονειρευτώ κάτι και στον ύπνο μου, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει» παραδέχθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αλέκος Συσσοβίτης: Η απάντησή του για το remake της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts