Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Η κοινότητα των Ρομά με στηρίζει και όταν με βλέπουν με φωνάζουν με το όνομά μου»

Mega Καλημέρα: Συνέντευξη στην εκπομπή του Mega παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου, ενώ αποκάλυψε πως οι Ρομά του έχουν μεγάλη συμπάθεια.

«Μπήκα στη δραματική σχολή με μεγάλη αμφιβολία, δεν ήξερα ακόμη τι θα ήθελα να κάνω. Δεν ήταν εμπόδιο το γεγονός ότι ο πατέρας μου είναι θεατρικός σκηνοθέτης, αντιθέτως με βοηθάει. Νιώθω ευγνώμων για τις σκηνές και τις στιγμές που ζήσαμε μαζί με την Αφροδίτη στη Γη της Ελιάς. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα ξανασυνεργαστούμε. Δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον, όταν έχουμε σκηνές με άλλους, είναι μέρος της δουλειάς μας.

Όταν είσαι καλά με τον άνθρωπο σου και έχεις μία υγιή σχέση, δεν ζηλεύεις. Δεν είναι πολύ έντονη η παρουσία των παπαράτσι στη ζωή μας, αλλά ξαφνιάζομαι που βλέπω φωτογραφίες μας με την Αφροδίτη. Ζητάω συμβουλές από την μητέρα της κοπέλας μου (σ.σ: Εβελίνα Παπούλια) και είναι πολύ χρήσιμες», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είπε επίσης: «Μικρός ήθελα να γίνω πυροσβέστης και πιλότος, ενώ έχω δουλέψει σε μεταφορική, σε καφέ και ταξιθέτης σε θέατρο. Έχω πάντα μαζί μου το φυλακτό της γιαγιάς μου για γούρι. Η κοινότητα των Ρομά με στηρίζει και όταν με βλέπουν με φωνάζουν με το όνομά μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Ο καρκίνος είναι πολύ δύσκολο πράγμα» – Συγκινεί ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης για τον πατέρα του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts