Αλεξανδράκη για Τούνη: «Θα αναπαυθεί επιτέλους η ψυχή της…»

Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» μίλησε το πρωί της Τρίτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή την υπόθεση του revenge porn της Ιωάννας Τούνη, που πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Το μοντέλο είπε πως η καλή της φίλη επιτέλους θα δικαιωθεί και θα αναπαυθεί και η ψυχή της μητέρας της που έφυγε με αυτόν τον καημό.

«Ήρθε η μέρα της δικαίωσης για την Ιωάννα Τούνη αλλά και για πολλά κορίτσια που τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Είναι δικαίωση και για τον φίλο μου, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει στηρίξει πάρα πολύ την Ιωάννα. Θα αναπαυθεί επιτέλους η ψυχή της μητέρας της, που έφυγε με τον καημό του. Φυσικά και δικαίωση για το μέλλον του παιδιού της…

Η Ιωάννα έχει περάσει πολύ δύσκολα, το έχω ζήσει μαζί της αυτό το κομμάτι. Είναι πολύ άγριο, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό το συναίσθημα. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτό. Και όποιος το κάνει αυτό είναι ένα τέρας. Είναι τέρας για τη μητέρα του, την αδελφή του, για τους φίλους του. Τι σόι άνθρωπος είσαι να το κάνεις αυτό σε άλλον άνθρωπο» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts