Αναστάσης Ροϊλός: Τους εξέπληξε όλους: «Είπα να μην σας το πούνε»

Καλύτερα δε γίνεται: Τους ξάφνιασε με το τραγούδι του ο Αναστάσης Ροϊλός: «Δεν θα έμπαινα με ένα τέτοιο τραγούδι», είπε.

Ο ηθοποιός που φέτος παίζει στη Μάγισσα, ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και έκανε έκπληξη με το τραγούδι που επέλεξε να εισέλθει στο πλατό, καθώς αυτό ήταν το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision.

«Κάπως σκέφτηκα ότι μπορούμε να στηρίξουμε όπως μπορούμε την ελληνική συμμετοχή. Είπα να μην σας το πούνε. Στο αυτοκίνητο άκουγα Metallica και είπα τώρα να μπω με Σάττι», είπε μεταξύ άλλων ο Αναστάσης Ροϊλός.

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες και ο Αναστάσης Ροϊλός ήρθε ως Αντρέι Σιντόροφ στη Μάγισσα και προκάλεσε παραλήρημα!

Ο Αντρέι Σιντόροφ (Αναστάσης Ροϊλός) είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό. Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής. Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

Αναστάσης Ροϊλός: Άλλος άνθρωπος ο «Νικηφόρος» – Τεράστια αλλαγή στο look του

O Αναστάσης Ροϊλός σπούδασε υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από την οποία αποφοίτησε με Άριστα. Μπήκε το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007. Το 2012 παρέδωσε τη διπλωματική του και το 2013 ορκίστηκε

Από το 2009 ο Αναστάσης Ροϊλός παράλληλα με τη σχολή εργάζεται ως επαγγελματίας ηθοποιός. Η πρώτη του δουλειά ήταν στην παράσταση “Ο Σιμιγδαλένιος” του Αλεξανδρος Αδαμοπουλος σε σκηνοθεσία Στέλλα Μιχαηλίδου. Ξεκίνησε την πορεία του με συμμετοχές σε παραγωγές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και με ρόλους σε ταινίες μικρού μήκους με διακρίσεις στο Φεστιβάλ της Δράμας. Στον κινηματογράφο έχει παίξει στην ταινία «Ψυχή Βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη και σε άλλες.

«Εμείς τώρα γνωριστήκαμε με τον Λευτέρη Χαρίτο και τον Γιώργο Γάλλο (γέλια).Όταν διαβάσαμε τις “Άγριες μέλισσες”, όλοι μας είπαμε ότι θύμιζε θεατρικό σενάριο! Είχε καλογραμμένους χαρακτήρες, μια πλοκή όπου συμβαίνει κάτι πραγματικά και δεν συμβαίνουν πράγματα για να ξαφνιάζεσαι μόνο, γιατί και αυτό δεν έχει κανένα νόημα αν δεν βασίζεται σε ισχυρούς χαρακτήρες. Το ίδιο συμβαίνει και στη “Μάγισσα”. Είναι ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο. Αυτό με έπεισε αρχικά να πω το “ναι”, αλλά είναι σημαντικό έναν άνθρωπο που θα παίξει αργότερα έναν ρόλο να τον κερδίσει πρώτα ως αναγνώστη αυτό που θα διαβάσει. Αυτό λοιπόν που πάθαμε με τις “Μέλισσες” μία φορά, και ήταν κάτι πολύ δυνατό, νομίζω ότι στη “Μάγισσα” το πάθαμε πολλές φορές! Θυμάμαι ότι έπαιρνα τηλέφωνο τη Μελίνα και της έλεγα ότι το έχω πάθει επί 10, επί 50, επί 100! Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα! Και ευτυχώς που είναι λίγα τα επεισόδια, για να έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να βγει ένα αποτέλεσμα αντάξιο αυτού του σεναρίου», έχει πει για τη σειρά.

Η σχέση

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz θεωρούνταν η Εριέττα Μανούρη και ο Αναστάσης Ροϊλός. Ακουγόταν μάλιστα πως οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είχαν προχωρήσει τη σχέση τους κάνοντας μυστικό αρραβώνα. Ωστόσο εδώ και καιρό έχουν χωρίσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »