Αντικείμενα με χαρακτήρα και διαχρονικότητα, διαλεγμένα κομμάτια από όλο τον κόσμο στο concept store του Κολωνακίου!

Μεγάλες επιπτώσεις και σοβαρή επίδραση στο περιβάλλον αλλά και στις ζωές μας έχει επιφέρει το fast fashion. O τρόπος που βλέπουμε τα αγαθά έχει αλλάξει. Όλα τα αντιμετωπίζουμε σαν κάτι προσωρινό, ακόμα και όταν πρόκειται για κάτι διαχρονικό όπως τα έπιπλα, αυξάνοντας συνεχώς τη παραγωγή απορριμμάτων.

Το Graffito είναι ένα concept store με έδρα το Κολωνάκι που προσφέρει εκλεκτικές συλλογές, γνωστές για τις έντονες λεπτομέρειες και την μελετημένη αισθητική τους.

Οι πιο εκλεκτικοί ανάμεσά μας γνωρίζουν την αξία που έχει ένα πραγματικά καλής ποιότητας έπιπλο, ένα κομμάτι διακόσμησης που ταιριάζει στο χώρο μας και ένα ρούχο που θα συμπληρώσει τις εμφανίσεις μας για χρόνια. Αντικείμενα με χαρακτήρα και διαχρονικότητα που θα επηρεάσουν πραγματικά το στιλ και τη ζωή μας.

Διαλεγμένα κομμάτια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ένα προς ένα, αποτελούν μία συλλογή εξαιρετικής ποιότητας. Τέτοιες συλλογές ακριβώς φροντίζει να προσφέρει το Graffito.

Με μποέμ αέρα και boho λεπτομέρειες δε λείπει από το χώρο του Graffito η κομψότητα, στον οποίο θα βρείτε έπιπλα, ρούχα, αξεσουάρ και διακοσμητικά.


Στην οδό Σόλωνος, στη καρδιά της Αθήνας, το concept store Graffito, στα 450 τ.μ. του θα σας μαγέψει με τις επιλογές και τη ποιότητά του.
Ανακαλύψτε μοναδικές συλλογές και έπιπλα χώρου στη διεύθυνση www.graffito.gr.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9301 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr