Αποχωρούν από τον Σασμό, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη;

Σασμός: Τι συμβαίνει με την τρίτη σεζόν της σειράς;

Γεγονός είναι πλέον πως ο Σασμός θα βγει στον αέρα και για τρίτη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Μυστήριο όμως υπάρχει με το ποιους ηθοποιούς θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Ήδη γνωρίζουμε πως αρκετοί έχουν πει το όχι και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια το θάνατο τους.

Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι ο Αντώνης ο οποίος θα ξεψυχήσει στα χέρια της Μαρίνας αλλά και ο Σταύρος τον οποίο έχουν πεθάνει με πολλούς τρόπους, άγνωστο όμως είναι ποιος είναι ο σωστός. Το σίγουρο βέβαια είναι πως θα μας αποχαιρετήσει.

Μάλιστα, και η Στέλλα λέγεται πως δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν, αφού και εκείνη θα πεθάνει προς το τέλος της σειράς.

Τι συμβαίνει όμως στον Σασμό με Αυγουστίδη και Φαμέλη;

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου, τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, οι κεντρικοί δηλαδή πρωταγωνιστές του Σασμού, δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσουν στη νέα σεζόν. Το σίγουρο όμως είναι πως οι ιθύνοντες θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν.

Βέβαια, άγνωστο επίσης παραμένει το αν ο τρίτος κύκλος θα είναι συνέχεια του δεύτερου ή θα είναι πρίκουελ, δηλαδή θα μας δείχνει τι συνέβη στο παρελθόν. Πώς ξεκίνησε η βεντέτα ανάμεσα στις δυο οικογένειες, με νέα πρόσωπα να βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ για τη σειρά Σασμός στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών