Αυτή είναι η απολογία του μπον βιβέρ Αλέξανδρου Αγγλούπα

Άγνοια για όλους και για όλα δήλωσε ο 39χρονος μπον βιβέρ Αλέξανδρος Αγγλούπας, που κατηγορείται ως κλεπταποδόχος στην μαφία των Ρομά που «ρήμαξε» την Αττική.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς για τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση αλλά και της κλεπταποδοχής.

Ο γόνος της γνωστής οικογενείας υποστήριξε ότι δεν είναι άεργος, όπως εμφανίζεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, αλλά πως είναι επιχειρηματίας στον τομέα της ένδυσης –επάγγελμα που του αποφέρει ένα καλό εισόδημα.

Ο Αγγλούπας παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών με δύο συνηγόρους, αρνούμενος ότι γνωρίζει τους δράστες των διαρρήξεων και ότι έχει άγνοια για όλη την δράση της μαφίας.

Από το ανακριτικό γραφείο πέρασαν μέχρι αργά το βράδυ 21 κατηγορούμενοι για εμπλοκή στην τεράστια εγκληματική οργάνωση με τις ληστείες, ορισμένοι εκ των οποίων πήραν το δρόμο για τις φυλακές ενώ άλλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Χτες, απολογήθηκαν άλλοι 20 κατηγορούμενοι, 11 εκ των οποίων προφυλακίστηκαν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts