Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Στάνκογλου στη νέα σειρά του Alpha!

Αυτή η νύχτα μένει: Μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν θα είναι σίγουρα αυτή του Alpha.

Η νέα σειρά έρχεται τη νέα σεζόν, για να μας ταξιδέψει σε μία εποχή δύσκολη και διαφορετική. Με φόντο τα νυχτερινά κουτούκια της Αθήνας, οι πρωταγωνιστές της σειράς καλούνται να ενσαρκώσουν σκοτεινούς και πονεμένους χαρακτήρες, γεμάτους μυστικά…

Ο Γιάννης Στάνκογλου έρχεται στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”, με έναν ρόλο αρκετά περίπλοκο, που θα διχάσει. Θα υποδυθεί τον Δήμαρχο της περιοχής, ο οποίος είναι αρκετά μπλεγμένος με το κομμάτι της… νύχτας.

Η σύζυγός του θα είναι η Μαρίνα (Ελένη Ρουσσινού). Μια γυναίκα συνεσταλμένη, μορφωμένη, καλλιεργημένη και αρκετά ξεχωριστή στη συγκεκριμένη κοινωνία. Μόνο που… δε γνωρίζει το πραγματικό πρόσωπο του συζύγου της.

Αδελφός του Δημάρχου θα είναι ο Γιώργης (Γιάννης Τσορτέκης), ο οποίος θα έρθει πολλές φορές σε ρήξη, εξαιτίας των επιλογών που κάνει ο αδελφός του και δήμαρχος της πόλης…

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, (Βασίλη Μπισμπίκη), στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Θα μπλέξει με τη νύχτα, αλλά και με ένα θυελλώδη σκάνδαλο, στο οποίο επίκεντρο θα βρίσκεται η νεαρή τραγουδίστρια, Ζέτα (Ηλιάνα Μαυρομάτη).

Μία σειρά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, που αποτυπώνει μοναδικά την ατμόσφαιρα στα μπουζούκια τη δεκαετία του ’80, σαν μία ταινία μικρού μήκους. Κινηματογραφική αισθητική, υψηλή παραγωγή, εκπληκτική φωτογραφία, αργή κίνηση, εξωτερικά πλάνα συνθέτουν ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μια λιτανεία στις νύχτες που γέμισαν με πάθος τις ζωές των θαμώνων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts