Αυτή η νύχτα μένει εξελίξεις: Δολοφονία – σοκ! Η Εύη καταρρέει!

Αυτή η νύχτα μένει: Σε εξέλιξη βρίσκεται η απαγωγή του Νικολάκη από τον Διαγόρα. Ο Άλκης είναι στο πλευρό του ως συνεργάτης του, αλλά δεν συμφωνεί με τις κινήσεις του.
Του εκφράζει, λοιπόν, τις αντιρρήσεις του σε σχέση με την απαγωγή και οι δύο άντρες έχουν έναν έντονο καβγά. Η κουβέντα «ανάβει» και πιάνονται στα χέρια. Παλεύοντας μεταξύ τους, ο Άλκης βγαίνει εκτός εαυτού και σκοτώνει τον Διαγόρα.

Λίγες ώρες μετά, όπως αναφέρει το my tv, το παιδί επιστρέφει στη μητέρα του και ο νεαρός εξαφανίζεται, ενώ στο «Όνειρο» αναζητούν τους δύο άντρες.

Viral Είδηση: Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η στενή σχέση με ηθοποιό από το Αυτή η νύχτα μένει!

Ο Άλκης βρίσκεται κρυμμένος και βασανίζεται από τύψεις. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μέσα σέ ένα λεπτό έγινε δολοφόνος. Τρέμει για τις συνέπειες της πράξης του, ωστόσο παίρνει την απόφαση να παραδοθεί στην Αστυνομία. Την επομένη, λοιπόν, πηγαίνει στο τμήμα και ομολογεί στον Στέλιο τον φόνο του Διαγόρα.
Η ομολογία του προκαλεί σοκ στους πάντες και σύντομα η είδηση μαθαίνεται σε όλο το Αγρίνιο. Μάλιστα, στο άκουσμά της, η Εύη, που τρέφει ακόμα αισθήματα για εκείνον, καταρρέει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »