Αφροδίτη Λιάντου – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το επόμενο βήμα και η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσουν

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Μαύρο Ρόδο το οποίο όμως φέτος τελειώνει οπότε θα κάνει το επόμενο βήμα.

Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη Λιάντου η οποία μπορεί η Γη της Ελιάς να συνεχίσει και του χρόνου όμως η ηθοποιός που υποδύθηκε την Μυρτάλη δεν θα συμμετέχει καθώς η ηρωίδα της πέθανε.

Μια ακόμα σειρά βασισμένη σε μυθιστόρημα με τίτλο ‘Ηλέκτρα’ έρχεται τη νέα σεζόν και μετά την εύρεση τηλεοπτικής στέγης φαίνεται πως έκλεισαν και οι ηθοποιοί που θα παίξουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Η επερχόμενη σειρά εποχής ‘πατάει’ πάνω στο ομώνυμο, υπό έκδοση, μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη η οποία υπογράφει και το ‘Μαύρο Ρόδο’, τη δημοφιλή σειρά του MEGA.

Η ΕΡΤ, λοιπόν, εξασφάλισε την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ήδη κλείσει η Αφροδίτη Λιάντου, η Έμιλυ Κολιανδρή αλλά και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Πρόταση είχε δεχτεί και η Εβελίνα Παπούλια όμως οι ανειλημμένες υποχρεώσεις της ήταν αποτρεπτικές. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η εταιρεία του Γιάννη Καραγιάννη (Άγριες Μέλισσες, Σασμός) ενώ στις πρωταρχικές σκέψεις της ΕΡΤ είναι η σειρά να πάρει τη θέση στην απογευματινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα και με το ‘Χαιρέτα μου τον Πλάτανο’ να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, η ζώνη των 20:00 μένει κενή με την ‘Ηλέκτρα’ να είναι η επικρατέστερη για να την καλύψει.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο: Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Μου αρέσουν τα πάρτι και ο χορός»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βάσια Παναγοπούλου αποκαλύπτει το τέλος της σειράς

Η Αφροδίτη Λιάντου «λιώνει» για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη: «Είμαστε ο ένας για τον άλλον»

Πασχάλης Τσαρούχας: Γενέθλια στον αέρα για τον Στάθη από τη Γη της Ελιάς – Πόσο χρονών έγινε;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »