Βάσια Παναγοπούλου: Με φρικτούς πόνους γύρισε από Κύπρο – Τι συνέβη στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς;

Η Βάσια Παναγοπούλου είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Mega, η Γη της Ελιάς, καθώς υποδύεται την Ασπασία.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ουκ ολίγες φορές μιλήσει σε συνεντεύξεις της για τη χαρά της που παίζει στη συγκεκριμένη σειρά, μετά από πρόταση που της έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου. (Αξίζει να δεις τι είπε πρόσφατα στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί…).

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, Βάσια Παναγοπούλου, μας ανησύχησε καθώς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία μας ενημέρωσε ότι επέστρεψε από την Κύπρο με φρικτούς πόνους.

«Επέστρεψα από Κύπρο με πόνο φριχτό στο δόντι.. το αμέλησα και με τιμώρησε.. έτρεξα στον γιατρό μου @dedes_medentalclinic που είναι #thebest . είμαι τόσο ευγνώμων για τα χρυσά του χέρια και την ικανότητα του! Παναγιώτη μου το βράδυ ήμουν τέλεια και ας είχαμε κάνει απονεύρωση το μεσημέρι ❤️ #mydentist #mydentistrocks», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βάσιας Παναγοπούλου με τον γιατρό της:

Να θυμίσουμε πως η ίδια ήταν καλεσμένη της μεγάλης βραδιάς του MEGA για την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Δείτε τι είχε πει για τον γιο της στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ευτυχία δίνουν απανωτά spoilers!

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι ιδιαίτερες βέρες για τον γάμο της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts