Γέννησε η Ιωάννα Μαλέσκου

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ιωάννα Μαλέσκου, πριν από μερικές ώρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του okmag η παρουσιάστρια γέννησε στο Ιασώ ένα κορίτσι βάρους τριών κιλών με φυσιολογικό τοκετό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε μαμά και διανύει ήδη τις πρώτες στιγμές αγκαλιά με την κόρη της.

Φυσικά στο πλευρό της βρέθηκε από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο και παντρεύτηκε πρόσφατα με πολιτικό γάμο, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο αγαπημένος της είναι ζευγάρι από το 2021, όμως η παρουσιάστρια φρόντισε να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σύζυγός της είναι πολύ χαμηλών τόνων και όσο μπορεί αποφεύγει να εκτίθεται, αλλά και να μοιράζεται στα social media φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή.

Ο γάμος τους έγινε κρυφά πριν από λίγο καιρό στο δημαρχείο της Ραφήνας, με την Ιωάννα να είναι σε προχωρημένη πλέον εγκυμοσύνη.

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα σχετικό post στο Instagram account της την Πρωτομαγιά, δείχνοντάς μας φωτογραφίες από την όμορφη μέρα τους.

«Ανθισμένες καρδιές», όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη! Ευλογία! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας», έγραφε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της έκανε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, στις 8 Ιανουαρίου 2023.

Με μια φωτογραφία που κρατάει τη φουσκωμένη της κοιλιά, φορώντας ένα πλεκτό φόρεμα, η παρουσιάστρια έγραψε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά».

Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts