Γιάννης Λάτσιος: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τέλος της συνεργασίας τους

Με μία λιτή ανακοίνωση, που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης. ο ΑΝΤ1 έκανε και επίσημα γνωστό το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους καθώς δεν επέφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, ενώ το κανάλι φέρεται να έχει κάνει κρούση στη Ζήνα Κουτσελίνη, το συμβόλαιο της οποίας με το Star λήγει το καλοκαίρι.

«Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Γιάννη Λάτσιο να διακόψουν τη συνεργασία τους», αναφέρει απλά το δελτίο Τύπου για το «διαζύγιο».

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Λάτσιος είχε επιστρέψει επισήμως στο κανάλι του Αμαρουσίου στις αρχές Ιουνίου του 2017, ως γενικός διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονταν ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού. Παράλληλα, στην ευθύνη του υπάγονταν όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Απρόσεκτη η Τζένη Μπαλατσινού. Μας «τύφλωσε» χωρίς… σουτιέν

Σωκράτης: Από το Power of love στο Survivor

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5075 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr