Δήμος Κορινθίων: Ο Θανάσης Τσατσούλης είναι το δυνατό χαρτί του Βασίλη Νανόπουλου

Mία υποψηφιότητα ακόμα ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος, στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Πρόκειται για τον Θανάση Τσατσούλη, ο οποίος τα τελευταία 17 χρόνια είναι στέλεχος του Καζίνο Λουτρακίου και αυτή την περίοδο είναι Εμπορικός Διευθυντής και υπευθύνου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ έχει διατελέσει και σε άλλες θέσεις ευθύνης, μεταξύ αυτών και Διευθυντής Παιγνίων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του, ο Θανάσης Τσατούλης είναι κάτοχος, πτυχίου Bachelor με ειδίκευση το Marketing, αλλά και δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Ο Θανάσης Τσατσούλης γράφει:

Πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση, το διαδίκτυο, αλλά και όλα τα ΜΜΕ, κατακλύζονται από ανακοινώσεις και δηλώσεις υποψηφίων. Πολλές από αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, εξίσου πολλές αναφέρουν τετριμμένες φράσεις και κοινοτοπίες για το σημαντικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θα αποφύγω αυτές τις αναφορές και θα προσπαθήσω, με ΑΠΛΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ λόγια, να μοιραστώ μαζί σας τους λόγους που με οδήγησαν να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου.

Οι σπουδές μου και η διαρκής προσπάθεια επιμόρφωσης στους τομείς της Διοικητικής επιστήμης, μου έδωσαν τη δυνατότητα, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, να εργαστώ σε νευραλγικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο χώρο της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Οι θέσεις αυτές ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, αλλά μου προσέφεραν περαιτέρω γνώση, πολύτιμη εμπειρία, ενώ παράλληλα συνέβαλαν στην αναβάθμιση των οργανωτικών δεξιοτήτων μου.

Τόσο παλαιότερά, με πρωταγωνιστική συνδικαλιστική δραστηριοποίηση ως Πρόεδρος & Γενικός Γραμματέας σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια όργανα, αλλά και όλα αυτά τα χρόνια, θεωρούσα και θεωρώ πάντα ως υποχρέωση μου να συμμετέχω σε δράσεις και διεκδικήσεις συναδέλφων, φίλων και γενικότερα όλων όσων χρίζουν της ανάγκης για υποστήριξη και βοήθεια.

Κρίνω, πλέον, πως είναι η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσω να προσφέρω στους συνδημότες μου και να βοηθήσω συντεταγμένα τον τόπο μου. Η πάγια άποψή μου είναι ότι το ατομικό συμφέρον καθενός μας, αλλά και το δικό μου, προσωπικά, περνά μέσα από το γενικότερο κοινωνικό συμφέρον, το συμφέρον όλων μας.

Γιατί όταν δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο Δήμο μας για όλους τους συμπολίτες, δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και για εμάς τους ίδιους και για τα παιδιά μας.

Πιστεύω ότι όσοι συμμετέχουν στο συνδυασμό, μαζί με τον επικεφαλής του, Βασίλη Νανόπουλο, συμμερίζονται αυτές τις απόψεις και έχουν ξεκάθαρη διάθεση για ουσιαστική και ανιδιοτελή προσφορά, με στόχο την αναβάθμιση σε κάθε τομέα και πτυχή της ζωής στον Δήμο Κορινθίων.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η δική σας δύναμη και υποστήριξη για να μπορέσουμε να τα κάνουμε πράξη.

Θανάσης Τσατσούλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» και υπ. Δήμαρχο τον Β. Νανόπουλο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts