Δανάη Μπάρκα: Εντυπωσιάζει το κατακόρυφό της

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει τις διακοπές της στη Σέριφο, στο νησί δηλαδή που λατρεύει και κάθε χρόνο το επισκέπτεται είτε για πολύ είτε για λίγο. Η νεαρή παρουσιάστρια σε καθημερινή βάση, μοιράζεται μαζί μας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τη μέρα της.

Όπως μας έχει γράψει χαρακτηριστικά, η Σέριφος είναι ένα νησί που λατρεύει. Εκεί έχει πάει σε διαφορετικές φάσεις της ζωής της. Έχει πάει χαρούμενη, χωρισμένη, ευτυχισμένη, κλαμένη αλλά και γελαστή και φροντίζει κάθε χρόνο να πηγαίνει ακόμα και αν είναι μόνη της.

Το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου, η Δανάη Μπάρκα, κατέγραψε τον εαυτό της να κάνει κατακόρυφο σε ένα τοίχο και δεν δίστασε να μοιραστεί το σχετικό βιντεάκι με το κοινό της στα social media. Με αυτό το βίντεο πραγματικά εντυπωσίασε καθώς πολλοί δεν ήξεραν ότι έχει και τέτοιες ικανότητες.

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι περνά η Δανάη Μπάρκα.

Φέτος επέλεξε κάποιες μέρες να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος. Μετά τη Φλώρινα, η παρουσιάστρια του Mega, όπου τη νέα σεζόν θα τη βλέπουμε το μεσημέρι στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, επέλεξε να ταξιδέψει στην Ισπανία. Η πρώτη στάση της Δανάης ήταν στη Σεβίλλη, όπου ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες!

«Μια μαγική πόλη που μου έκλεψε την καρδιά», έγραψε σε σχετική ανάρτηση.
Στη συνέχεια ακολούθησε roadtrop με προορισμό την Ανδαλουσία, απ΄ όπου μας έδωσε μία μικρή γεύση πως περνά με τους φίλους της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts