Δημήτρης Πιατάς: Λίγο πριν φύγει για Κρήτη τον βρήκαμε στο….

Πριν λίγες ημέρες εδώ στο magazinomou.gr διαβάζαμε πως ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς γύρω στα μέσα Ιουλίου θα βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης με αφορμή την παράσταση «γουρούνι στο σακί». Κι εκεί που λες πως θα είναι σε περιοδεία τον βλέπεις μπροστά σου στο μετρό. Γιατί ναι υπάρχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί που κυκλοφορούν με το μετρό όπως εγώ, όπως κι εσείς. Δείτε τον:

Και λίγα λόγια για την παράσταση «γουρούνι στο σακί» μιας και την αναφέραμε πιο πάνω:

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, οι οποίοι χωρίς να το καταλάβουν παγιδεύονται σε παράλογες καταστάσεις. Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που συνέθεσε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει παρασύρεται από μια σειρά αναπάντεχων συμπτώσεων. Σιγά-σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πρόκειται για μια κωμωδία που συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο τη λογική και το παράλογο, οδηγώντας καθημερινούς ανθρώπους στα άκρα. (Συνεχίστε παρακάτω…)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Έρση Βασιλικιώτη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ  – ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Καραχισαρίδης
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Αντώνης Χαλκιάς
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Βάλια Μαργαρίτη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Έλια Βεργανελάκη

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Δημήτρης Πιατάς, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Γεωργιάδου, Δήμητρα Σιγάλα, Γιάννης Δρακόπουλος, Βασίλης Πουλάκος.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου

Δύσκολες στιγμές περνάει η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου καθώς η υγεία της σκυλίτσας της Ginger, εμφανίζει σοβαρά προβλήματα. Η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι η σκυλίτσα