Δημιούργησε το ιδανικό γραφείο για σένα με τη νέα συλλογή του Διάφανο!

Ο Σεπτέμβρης θεωρείται η πρωτοχρονιά των ονείρων και των στόχων μας. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς και η επιστροφή στην καθημερινότητα έχοντας μια παράξενη αισιοδοξία αυτή η εποχή. Τα καινούρια βιβλία, το ξεκίνημα με φορτισμένες μπαταρίες, η θετική διάθεση για οργάνωση, οι ανακαινισμένες φιλοδοξίες, τα ψώνια…το γραφείο.

Το καινούριο γραφείο! Εκεί από όπου ξεκινάνε όλα. Ο προσωπικός χώρος δημιουργίας, προετοιμασίας, συγκέντρωσης. Εκεί όλα πρέπει να είναι ιδανικά και να ταιριάζουν στην προσωπικότητά μας. Το περιβάλλον και η αισθητική επηρεάζουν άμεσα την ψυχολογία μας και για αυτό ο χώρος που διαβάζουμε ή δουλεύουμε πρέπει να μας δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας, άνεσης και ευχαρίστησης φυσικά.

Έπιπλα γραφείου, βιβλιοθήκες, καρέκλες γραφείου, φωτιστικά, αποθηκευτικά κουτιά, ράφια, βιβλιοστάτες, τσάντες κολατσιού, καλάθια, καλόγεροι βρίσκονται στο ΔΙΑΦΑΝΟ και στη νέα συλλογή επίπλων 2022, όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να διακοσμήσετε το γραφείο των παιδιών σας, τον προσωπικό σας χώρο όπου θα δουλεύετε, το πρώτο γραφείο της φοιτητικής ζωής.


Happy place
Για τους μικρούς μας φίλους ή για όσους ακόμα διατηρούν την παιδικότητά τους, το ΔΙΑΦΑΝΟ προτείνει χρώμα. Αισιοδοξία, δυναμική, χαμογελαστή διακόσμηση, πρακτικά έπιπλα. Ώστε το διάβασμα να γίνεται σε ένα χαρούμενο περιβάλλον και να αποτελεί ευχάριστη διαδικασία. Χρωματιστά καλάθια αποθήκευσης, ραφιέρες σε χαριτωμένα σχέδια, φωτιστικά σε έντονες ή παστέλ αποχρώσεις, design έπιπλα, pop διακοσμητικά που δημιουργούν έναν όμορφο κόσμο.

Ένα χρωματιστό γραφείο που μπορεί να κάνει το διάβασμα αγαπημένη διαδικασία!

Your Own Place
Στο μεταίχμιο, μεταξύ εφηβείας και ενήλικης ζωής, ξεκινά η φοιτητική ζωή. Οι απαιτήσεις αυξάνονται, το προσωπικό στιλ δημιουργείται. Στο ΔΙΑΦΑΝΟ και στη νέα συλλογή επίπλων η λειτουργικότητα συνυπάρχει με το design, η χρηστικότητα με τις προσιτές τιμές και η αισθητική με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το πρώτο σπίτι, το πρώτο γραφείο της φοιτητικής ζωής, ο χώρος που θα φιλοξενεί την προσπάθεια των εξεταστικών οφείλει να εκπέμπει αρμονία, να εξυπηρετεί τις ανάγκες και ταυτόχρονα να αντικατοπτρίζει το γούστο, να φέρει την προσωπική σφραγίδα.

SMART PARK, GYALOU, 18NOV2019

Your Work Place
Από τους πιο προσωπικούς χώρους στο σπίτι μας. Εκεί όπου δουλεύουμε, εκεί όπου δημιουργούμε, εκεί όπου δεν θέλουμε να μας ενοχλεί κανείς, εκεί όπου περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας μας. Η αισθητική αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας, οι απαιτήσεις μας είναι υψηλές και η εμπειρία μας πια καθοδηγεί τις πρακτικές ανάγκες. Τι κάνει ένα γραφείο άψογα λειτουργικό; Η εργονομία, η άνεση, οι αποθηκευτικοί χώροι, η οργάνωση, ο σωστός φωτισμός, η ατμόσφαιρα και φυσικά το στιλ. Κανείς δεν είναι παραγωγικός σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον. Στο ΔΙΑΦΑΝΟ, η νέα συλλογή επίπλων καλύπτει πλήρως της υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Με άποψη, μοντέρνο ύφος και αξεπέραστη λειτουργικότητα!

To ΔΙΑΦΑΝΟ και η νέα συλλογή επίπλων 2022, σας περιμένουν για να δημιουργήσετε ένα χώρο όπως τον ονειρεύεστε!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών