Είναι γεγονός! Ο Μένιος Φουρθιώτης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές!

Κι όμως καλά διαβάσατε! Δεν είναι αστείο!  Ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσω της εκπομπής του “Αποκαλυπτικά” αποκάλυψε πως θα κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας!  Αναλυτικά ανακοίνωσε το εξής: “Θέλω να σας πω και κάτι για να ξέρετε, θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα… Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου.

Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω -επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο- να κάνουμε το ίδιο. Θα ζητήσω να βοηθήσουν τους δημότες, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και δεν μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας και να έχουν ένα μηνιαίο ποσό σαν εισόδημα. Ετοιμαστείτε, γιατί το 2018 – 2019 θα είναι πολύ καυτή χρονιά, σας το υπόσχομαι. Και θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική”!

Όπως έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια «το έχει» το εμπορικό κομμάτι. Αν η δουλειά που θα ρίξει στο δήμο είναι ίδια με αυτή στο κανάλι, η επιτυχία είναι δεδομένη. Καλή επιτυχία Μένιο!

Διαβάστε επίσης:

Η Τραγουδίστρια Τα Έτσουξε Και Υποβασταζόμενη Κατέβαινε Τα Σκαλιά Στη Μύκονο

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5873 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr