Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 29/4 έως 5/5

Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι τα άστρα αυτή την εβδομάδα μας περιβάλλουν με περισσότερη στοργή σαν να θέλουν να απολαύσουμε αυτή την εβδομάδα με την Πρωτομαγιά και τα λουλούδια χωρίς πολλές εντάσεις, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο καθώς σε συλλογικό κάθε άλλο παρά ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται.

Την Παρασκευή 3 Μαΐου ο Ερμής αποκαλύπτει τη διττή φύση του, σχηματίζοντας δύο αντιφατικές όψεις: το ευχάριστο τρίγωνο με τον Δία και το επικίνδυνο τετράγωνο με τον Ερμή. Το τρίγωνο Ερμή – Δία είναι όψη έμπνευσης, χρήσιμη για όσους ασχολούνται με τη φιλοσοφία, με τα αρχέτυπα, με τα σύμβολα και τη σημασία τους. Πριμοδοτεί τους σπουδαστές και όσους χρησιμοποιούν τον λόγο (εισηγητές σεμιναρίων, σεναριογράφους, κλπ) για τη δουλειά τους. Το μόνο που χρήζει προσοχής με αυτή την όψη, είναι η τάση μας προς τις υπερβολές.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μας εξωθεί στο να γινόμαστε χειριστικοί με τους άλλους, να προσπαθούμε να τρυπώνουμε εκεί που δεν μας σπέρνουν, να γινόμαστε αδιάκριτοι και να χρησιμοποιούμε αυτά που έχουν εκμυστηρευτεί προς ίδιον όφελος. Προσοχή – προσοχή: μακριά από τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί μόνο εντάσεις μπορεί να προκαλέσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5986 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr