Ελεονώρα Μελέτη: Το ξέσπασμά της, η οργή του πατέρα της και η αγωγή που κατέθεσε!

Με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα Κολέτσα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μία άγνωστη περίοδο της ζωής της που ήταν πολύ δύσκολη για την ίδια.

H Χριστίνα Κολέτσα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε στη συνέντευξή της ότι την ενοχλεί που κατά καιρούς τής χρεώνουν συντρόφους που δεν υπήρξαν ποτέ στο πλευρό της.

Όταν ολοκληρώθηκε η προβολή της συνέντευξής της, η Ελεονώρα Μελέτη συντάχθηκε μαζί της και είπε ότι και για εκείνη πριν 15 χρόνια, υπήρξε ανάλογη περίοδος. «Καλά, εγώ δεν είχα πάει περιοδικό στα δικαστήρια; Κάθε Τρίτη μού χρέωναν και άλλον» είπε η παρουσιάστρια, εκφράζοντας την ενόχλησή της για εκείνη τη σκοτεινή για την ίδια περίοδο.

Μάλιστα, είπε ότι ήταν τόσο έντονο το φαινόμενο εκείνες τις μέρες που μία μέρα ο πατέρας της τής είπε ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και κάλεσε τον δικηγόρο της οικογένειας ζητώντας του να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού που έγραφε όλες αυτές τις ανακρίβειες.

Δεν αποκάλυψε την έκβαση της όλης υπόθεσης, όμως δεν έκρυψε και την έντονη ενόχλησή της για όλα όσα ανακριβή γράφονταν για εκείνη και την προσωπική της ζωή εκείνο το διάστημα. Εκείνο που έδειξε να την ενοχλεί περισσότερο ήταν ότι οι άντρες πού της χρέωναν ίσως ήταν σε άλλη σχέση ή ακόμα και παντρεμένοι ενώ και η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα στην προσωπική της ζωή.

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στο παρακάτω βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts