Ερωτικές Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας (12 Έως 18 Φεβρουαρίου 2018)

Πώς θα είναι η ερωτική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι single, η Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου φέρνει κάποιον από το παρελθόν και σε βάζει σε σκέψεις, όσο ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει μια καινούρια γνωριμία που καταφέρνει να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Θα ενθουσιαστείς, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα και πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου.
Αν έχεις σχέση, προχωράς σε αναθεωρήσεις. Είναι αυτό που θέλεις; Ο σύντροφός σου μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη; Προσφέρει κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου αυτή η σχέση; Βάζεις όρια, παίρνεις αποφάσεις και έχεις πια τη δύναμη να αλλάξεις τα δεδομένα σου προς την κατεύθυνση που θέλεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εξελίξεις για τις singles. Γοητευτικός άντρας στον ορίζοντα και τα άστρα σου δίνουν το ok να προσεγγίσει με αμεσότητα. Μην αντισταθείς, μην λογοκρίνεις τον εαυτό σου, δείξε ότι σου αρέσει, γιατί οι οιωνοί είναι θετικοί. Η Σελήνη στους Ιχθείς ίσως σου δημιουργήσει κάποιες αναστολές, αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις στην άκρη την ανασφάλεια.
Τα δεσμευμένα κορίτσια θα αρχίσουν να βλέπουν τη σχέση τους πιο σοβαρά και θα ονειρεύονται σοβαρότερες εξελίξεις. Όχι άδικα. Και ο σύντροφος κάτι ανάλογο σκέφτεται, οπότε αν ανοίξεις κουβέντες δεν θα μιλάς σε τοίχο. Το αντίθετο, προχωράτε δυναμικά σε ένα σταθερό μέλλον. Με τις ευχές των άστρων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι single, παίρνεις φωτιά. Αποφασίσεις να βγεις από την ακινησία, να «ανακαινίσεις» την προσωπική σου ζωή, να αλλάξεις το ερωτικό σου status, να ρισκάρεις. Η λογική δεν μπορεί να σε φρενάρει. Ο ενθουσιασμός σε οδηγεί. Πρόσεξε μόνο τις υπερβολές και τους παρορμητισμούς, ναι;»
Ανάλογες διαθέσεις θα έχουν και οι δεσμευμένες. Παρορμητικές και με διάθεση για αλλαγές μπαίνουν δυναμικά σε αυτήν την εβδομάδα, πιο απελευθερωμένες και δοτικές. Στόχος σας να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τη σχέση σας και τα άστρα σας βοηθούν να το καταφέρετε μακριά από εντάσεις και προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι σε γοητευτική φάση, γεμάτη θετική ενέργεια και αποφασισμένη να σταματήσεις να είσαι single. Δεν έχεις λοιπόν παρά να βγεις, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να είσαι προσιτή και τα άστρα θα κάνουν τα μαγικά τους. Έξτρα μπόνους σε αυτή τη φάση η διαίσθησή σου, οπότε θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αν έχεις σχέση, αυτή η εβδομάδα σας πηγαίνει ένα βήμα πιο κάτω. Ο δεσμός σας σταθεροποιείται, ωριμάζει, σοβαρεύει με τη συγκατάθεση και των δυο σας. Τα συναισθήματα ισχυροποιούνται και όλα καλά. Enjoy!

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα οι πλανητικές επιρροές σε κάνουν να ψάχνεις κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο που θα σε ανανεώσει, που θα δώσει διαφορετική γεύση στη ζωή σου. Για να γίνουν όλα αυτά όμως, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν. Να διώξεις τα παλιά ώστε να αδειάσει ο χώρος για τα καινούρια. Ok; Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή σου δίνει τα εφόδια. Δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευθείς.
Οι δεσμευμένες Λιονταρίνες θα είναι πιο ήρεμες. Τα νεύρα φεύγουν, η ισορροπία έρχεται. Η σχέση γίνεται πιο σταθερή και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός. Το παρακάτω σας μοιάζει εφικτό και όμορφο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χαλαρή θα είσαι αυτήν την εβδομάδα και η διαίσθησή σου ακονισμένη. Και κάποιος που γνωρίζεις ήδη αρκετά καλά αποφασίζει να σου επικοινωνήσει όλα αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται για σένα. Και ναι, μπορεί τώρα να σταματήσεις να είσαι single και να ξεκινήσεις σχέση με αυτό το αγόρι. Αυτός θέλει, του αρέσεις, σε εμπιστεύεται, οπότε είναι δική σου απόφαση το παρακάτω.
Οι ερωτευμένες θα απολαύσουν μια αρμονική σχέση αυτήν την εβδομάδα, το αγόρι σου θα είναι σε επικοινωνιακή φάση και τα λόγια αγάπης θα υπάρχουν στο ημερήσιο μενού. Εκεί προς το τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να βάλετε δυο πράγματα σε μια βαλιτσούλα και να την κάνετε για ένα ταξιδάκι. Ή απλά να αλλάξει η καθημερινότητα και ο ρυθμός της σχέσης σας με μοναδικό σκοπό την ανανέωση. Όλα καλά όπως καταλαβαίνεις.

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ

 

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5552 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr