Ζέτα Μακρυπούλια: «Έπιασα πάτο»

Καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και για την περίοδο που απομονώθηκε σε ένα χωριό, τονίζοντας πως ο πάτος που έπιασε ήταν λυτρωτικός για την ίδια.

«Την περίοδο του κορονοϊού έπιασα πάτο. Απαγορεύω στον εαυτό μου να κλάψει. Εκείνο το διάστημα έφυγα για 15-16 μέρες και πήγα μόνη μου σε ένα χωριό. Τα καταφέρνω μόνη μου. Νόμιζα ότι είμαι πολύ δυναμική και ότι τα καταφέρνω. Μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις που σου περιγράφω, κατάλαβα ότι έχω τεράστια ανασφάλεια, ότι είμαι ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε στη συνέχεια: «Για μένα ήταν πολύ λυτρωτικός ο πάτος που έπιασα. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην το καταλάβεις, αλλά δεν έχεις περιθώρια πια, μόνο να ανέβεις. Άμα πιάσεις πάτο, η επόμενη επιλογή είναι αυτή, να αρχίσεις δειλά δειλά να ανεβαίνεις και αυτό μου έκανε μεγάλο καλό. Ήμουν μόνη μου, η προσωπική μου ζωή ήταν υπό διάλυση, “χτυπήθηκα” από παντού».

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε επίσης: «Έμεινα κι αυτές τις 16 μέρες που έπρεπε χωρίς να μπορεί κανείς να μου φέρει ένα ποτήρι νερό, οπότε εκεί είπα ότι είναι η ευκαιρία μου να κλάψω, να σκεφτώ, να παραπονεθείς. Και από εκεί άρχισα σιγά σιγά να δυναμώνω και να παίρνω κάποιες αποφάσεις, αποφάσεις πώς θα προστατεύσω τον εαυτό μου. Τέρμα οι συνεντεύξεις, θα κάνω τη δουλειά μου και θα ζω μια απλή ζωή».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τι άλλο είπε στα παρακάτω βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »