Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 4 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η σημερινή είναι μια μέρα που μπορείς να βρεις δημιουργικούς τρόπους να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν φιλοφρονήσεις ή άλλες εκδηλώσεις εκτίμησης που έρχονται στο δρόμο σου, ή να ελκύεις θαυμαστές. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι ιδέες, προσωπικές σχέσεις, συναισθήματα και αναμνήσεις, καθώς η Αφροδίτη συνδέεται αρμονικά με τον Ερμή, μόλις πριν απομακρυνθεί από το δικό σου ζώδιο, κάτι που συμβαίνει αργότερα σήμερα. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα με τον ερωτικό σύντροφο σου και περάστε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου εντυπωσιάζει και σένα την ίδια.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Ο Ερμής σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη και φέρνουν λύσεις σε δυσκολίες και υποθέσεις του παρελθόντος σου. Δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να μοιραστείς κάποια πράγματα, σκέψεις, ιδέες ίσως και μυστικά με τους άλλους αν και αυτός είναι ένας τρόπος να εναρμονιστείς με τους άλλους γύρω σου. Έχεις την ικανότητα πάντως να αποφύγεις κακοτοπιές στα εργασιακά αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Η ειλικρίνεια και η εντιμότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου ξέρεις πως είναι τα συστατικά που διατηρούν τη σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πιστεύεις σε μια επανασύνδεση αν αυτό είναι το ζητούμενο σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η σημερινή όψη Ερμή – Αφροδίτης μπορεί να σε βοηθήσει και να σε κατευθύνει σε ευκαιρίες και λύσεις που πιθανά αγνοούσες μέχρι εχθές. Οι φιλίες και οι συνομιλίες μπορούν να φανούν χρήσιμες, καθώς μπορεί να ρίξουν φως σε παρελθοντικές καταστάσεις αρκεί να είναι ειλικρινείς, με τον Ερμή να κινείται ακόμα για κάποιες μέρες ανάδρομα. Ωστόσο μπορείς να αποφύγεις κρίσιμες αποφάσεις και να επικεντρωθείς, ώστε να απολαύσεις δημιουργικά τη μέρα σου. Κάποιες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και την κοινωνικότητα σου.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Ενώ μπορεί να υπάρξουν σήμερα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ίσως είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις πως η εικόνα δεν είναι ακόμα πλήρης, γι’ αυτό απέφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Είσαι σε θέση να συμβουλέψεις ή να μεσολαβήσεις στη λύση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων σου, μιας και η επικοινωνία σου παρά τον ανάδρομο ακόμα Ερμή είναι ικανοποιητική. Οι συγκυρίες ευνοούν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου εξασφαλίζοντας σου ηρεμία και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια ρομαντική γνωριμία ή μια επανασύνδεση σε κάνουν να ονειρεύεσαι ξανά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »