Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 01/01 έως 07/01

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 2 του μήνα φέρνει αντιθέσεις και περίεργες διαθέσεις στην καθημερινότητα. Το εορταστικό κλίμα θα επιβληθεί τεχνητά σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείονται γεγονότα με ανατρεπτικό χαρακτήρα.

Κριός

Οι πλανητικές θέσεις λειτουργούν ευνοϊκά για σας. Όποια κι αν είναι η δραστηριότητά σας, που σχετίζεται με διασκέδαση, γνωριμίες και ταξίδια, θα προβάλει την προσωπικότητά σας και θα προκαλέσει αισθήματα συμπάθειας στο σχετικό περιβάλλον. Μην το παρακάνετε όμως και μην ξεπερνάτε τη δική σας κόκκινη γραμμή. Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν με θέματα για τα οποία είναι καλύτερα να μην αναλάβετε ευθύνες για την ώρα.

ΤΙΡ: Λειτουργήστε αισιόδοξα αλλά προσεκτικά.

Ταύρος

Είστε παρόντες σε ανάγκες των γύρω σας, αλλά πρέπει λίγο να ασχοληθείτε και με τα δικά σας θέματα. Οι ευκαιρίες των εορταστικών ημερών δημιουργούνται από εσάς τους ίδιους, έστω και αν αυτή την εποχή αισθάνεστε κάπως απομονωμένοι. Τώρα που είναι περίοδος ξεκούρασης εσείς είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με πρακτικές εκκρεμότητες, έστω και μόνο εξετάζοντας τις επόμενες κινήσεις σας.

ΤΙΡ: Αξιοποιήστε τις εμπειρίες σας για να πλησιάσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Τα καταφέρνετε και πάλι να ξεφύγετε από ανθρώπους και πολύπλοκες προσωπικές καταστάσεις, καταφεύγοντας στην τακτική του κατεβασμένου διακόπτη. Δεν είστε εκεί που σας ψάχνουν, αλλά εκεί που θέλετε. Απολαύστε τους δικούς σας ανθρώπους και απομακρυνθείτε από ευθύνες και αντιξοότητες. Δεν οφείλετε, σας οφείλουν! Με αυτό το σκεπτικό φροντίστε, έστω και προσωρινά, να διασκεδάσετε όπως σας αρέσει.

ΤΙΡ: Επιλέξτε το χώρο και τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν.

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω φωτίζει τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Ο Κρόνος στην ίδια θέση σάς βοηθά να λειτουργήσετε μαγνητικά στο περιβάλλον και έχετε τον τρόπο να επιτυγχάνετε εκεί που οι άλλοι τα βρίσκουν σκούρα. Είναι η περίοδος της επιβράβευσης και της ανάπαυλας, πριν αρχίσετε να ασχολείστε και πάλι με θέματα που σας αναγκάζουν να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΙΡ: Αξιοποιήστε μια γνωριμία ή ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Κυριαρχείτε στις εξελίξεις, αλλά κάποιες μικρές εστίες αντίστασης σας αναγκάζουν σε κάπως ακραία συμπεριφορά. Αυτές τις γιορτινές μέρες ασχοληθείτε με ουσιαστικά θέματα και όχι επουσιώδη, δώστε έμφαση στις επιθυμίες σας και βρείτε τον τρόπο να νιώσετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Ο ανταγωνισμός με άτομα εξίσου ισχυρής προσωπικότητας καλό θα ήταν να αποφευχθεί.

ΤΙΡ: Αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε.

Παρθένος

Η οικογένεια ή τα άτομα που σας γνωρίζουν πολύ καλά είναι η καλύτερη επιλογή για σας αυτή τη χαρμόσυνη περίοδο . Μαζί τους μπορείτε να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε, να αναζητήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και, γενικότερα, να ζήσετε τη θαλπωρή που σας λείπει. Επιλέξτε για την έξοδό σας ένα μέρος που σας ταιριάζει και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

ΤΙΡ: Δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να διασκεδάσει και να απολαύσει κοινωνικές συναναστροφές.

Ζυγός

Τα αισθηματικά σας είναι και πάλι στο προσκήνιο, προσέξτε όμως να τηρήσετε τους κανόνες, να παραμείνετε εντός των ορίων που αισθάνεστε ασφαλείς και να μιλήσετε για θέματα που γνωρίζει και αγαπά ο σύντροφός σας. Ο Ερμής στον Τοξότη σάς βοηθά να κάνετε την εντύπωση που θέλετε και σας εμπνέει να είστε περισσότερο τολμηροί τόσο στα λεγόμενά σας όσο και στα έργα σας!

ΤΙΡ: Να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί με εκείνους που βρίσκονται τυχαία στη συντροφιά σας.

Σκορπιός

Έντονη και φορτισμένη συναισθηματικά προβλέπεται η εβδομάδα. Ο Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει να σας ενισχύσει οικονομικά και να σας δώσει προβάδισμα στις επιδιώξεις σας. Οι γιορτινές μέρες θα σας αποζημιώσουν για τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας με τους ανθρώπους, είτε αποφασίσετε να τις περάσετε παραδοσιακά είτε να δώσετε φαντασμαγορική διάσταση στις δραστηριότητές σας.

ΤΙΡ: Φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους και καλύψτε τις αδυναμίες τους.

Τοξότης

Οι πλανήτες είναι απλωμένοι στη σκακιέρα και περιμένουν την επόμενη κίνησή σας. Όλα είναι θέμα στρατηγικής κι αυτή τη φορά θα πρέπει να ενεργήσετε ακαριαία στα αισθηματικά σας. Είναι η πρώτη Πρωτοχρονιά, μετά από τρία χρόνια, χωρίς τον Κρόνο στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι όλα πρέπει να είναι διαφορετικά: Η τύχη είναι διαφορετική, οι εξελίξεις έχουν μικρή σχέση με το παρελθόν και οι άνθρωποι ασχολούνται με τα καθημερινά τους ζητήματα.

Tip: Ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας.

Αιγόκερως

Οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στη διάθεσή σας και είναι εκείνες που θα καθορίσουν το σκεπτικό για τις σχέσεις σας. Φανείτε συνεπείς ως προς την τήρηση των κοινωνικών σας υποσχέσεων και φροντίστε να μην υιοθετείτε ακραίες απόψεις που δυσκολεύουν τη συνεννόηση στο περιβάλλον σας. Ένα χόμπι θεωρείται δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου σας, ιδίως τώρα τις γιορτές.

ΤΙΡ: Εμπλουτίστε με συναίσθημα το ρεαλισμό σας.

Υδροχόος

Κοινωνικά ενδιαφέρουσα προβλέπεται η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, έστω κι αν είχατε προγραμματίσει κάτι διαφορετικό. Οι ξαφνικές προσκλήσεις για έξοδο προβάλλουν σαν έντονο ενδεχόμενο, ιδιαίτερα μάλιστα από άτομα που αγαπάτε να βρίσκεστε κοντά τους. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να διασκεδάσει, αλλά μην παραμελείτε και τους μεγαλύτερους ανθρώπους της οικογένειάς σας.

ΤΙΡ: Διατηρήστε την αισιοδοξία και το χαμόγελό σας.

Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα όπως εσείς νομίζετε και μέχρι εκεί που μπορείτε! Φανείτε συνεπείς ως προς το πρόγραμμα που είχατε κανονίσει και αναζητήστε τη συντροφιά ανθρώπων που ξέρουν το χαρακτήρα σας. Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, όσο αναμοχλεύονται συναισθήματα που δεν είχατε καταλάβει ότι υπήρχαν. Μια νέα γνωριμία μπορεί να απασχολήσει το μυαλό και την καρδιά σας.

ΤΙΡ: Αποφύγετε να προκαλέσετε την τύχη σας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts