Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 07/01 έως 12/01

Η ηλιακή έκλειψη της εβδομάδας πραγματοποιείται στις 6 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και διασκορπίζει την ενέργεια καθώς επίσης διαταράσσει και  το περιβάλλον. Τα όρια αντοχής ορισμένων ευπαθών κοινωνικών ομάδων εξαντλούνται και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα και σε οτιδήποτε θεωρηθεί έκτακτο γεγονός!

Κριός

Καλείστε να προσέξετε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας στο εξωτερικό περιβάλλον. Η ηλιακή έκλειψη στις 6, πυροδοτεί αντιξοότητες και δυσκολίες στον άξονα εργασία – σπίτι. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, προνοήστε για τυχόν αναπάντεχα περιστατικά, μην ξεκινάτε τίποτα σημαντικό και μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

ΤΙΡ: Σκεφτείτε πριν δράσετε και πριν αντιδράσετε!

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή θα έχει έκτακτες δυσκολίες με έμφαση τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις, με γνωστούς και ξένους. Αποφύγετε πολλές μετακινήσεις, προσέξτε νομικές διευθετήσεις, ελέγχετε τον τρόπο που οδηγείτε και μην κλείνετε συμφωνίες κάθε είδους. Αισθητή θα είναι η αλλαγή στο κλίμα των αισθηματικών σας και ενδεχομένως πιεστική στις οικονομικές σας συναλλαγές και υποχρεώσεις.

ΤΙΡ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην παρασύρεστε από εκτιμήσεις της στιγμής!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή θα έχει έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω εντείνει δυσκολίες στα οικονομικά και σας αφήνει έκθετους από βοήθειες που περιμένετε. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη στις 8 του μήνα και αυτό είναι μια αρχή βελτίωσης των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Ο Άρης στον Κριό τονίζει το θάρρος σας το οποίο όμως δεν πρέπει να σας κάνει παράτολμους και ριψοκίνδυνους .

ΤΙΡ: Φροντίστε να μείνετε εκτός πεδίου ανταγωνισμών στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή!

Καρκίνος

Είστε εξαιρετικά εκτεθειμένοι τις ημέρες αυτές στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικογενειακά σας ζητήματα και τις προσωπικές σας σχέσεις. Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει πολύ νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και βγάζει στην επιφάνεια δυσκολίες που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα προκύψουν .Φανείτε ψύχραιμοι και οργανωμένοι. Προτιμήστε την συνθηκολόγηση από την ανοιχτή ρήξη.

ΤΙΡ: Φανείτε υπομονετικοί και διπλωμάτες εκεί που οι άλλου είδους αντιδράσεις σας μπορεί να έχουν μεγάλο κόστος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts